Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kaspersky nasıl silinir

kaspersky nasıl silinir
0
207

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
kaspersky antivürüs nasıl silinir pc den kaldıramıyorum

Cevap: kaspersky nasıl silinir

Programın kendi özel otomatik kaldırma programını buradan indirin

indirdiğiniz program yardımıyla kasperskyi kolayca bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz *

Similar threads

kaspersky antivurus nasıl silinir pc den kaldıramıyorum Cevap: kaspersky nasıl silinir Programın kendi ozel otomatik kaldırma programını buradan indirin indirdiğiniz program yardımıyla kasperskyi kolayca bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
panda antivirüs nasıl kaldırılır Antivirüs programlarını kaldırmak için ilk olarak programı devre dışı bırakın ardında denetim masası program ekle kaldırdan antivirüs programını bulup kaldırın tekrar kalmıyorsa diğer bir usul Yan ki her antivirüs kurulduğu kolaylıkla kaldırılamayabilir, daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Bandoo Media Nedir? Nasıl Silinir ? bandoo media bandoo nedir bandoo nasıl silinir Sevgili melekler, Bandoo Messenger gibi sohbet programlarında kullanabileceğiniz animasyonlar koleksiyonudur Ama kaldırması biraz bezginlik yarattığından böylece nasihat edilmez Peki bu programın özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
BearShare kaldıramıyorum nasıl kaldırabilirim diyenlere bearshare nasıl kaldırılır bearshare kaldıramıyorum belli başlı sayfadan kaldırma mozilla başlıca sayfamdan kaldır sayfadan kaldırma firefox bearshare nasıl kaldırılır, kaldırma, silinir, bilgisayardan, hakkında bilgiler Geçen oğlum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bandoo nedir,Bandoo nasıl silinir Bandoo, AOL, Yahoo! Messenger ya da MSN Messenger gibi sohbet programlarında kullanabileceğiniz animasyonlar koleksiyonudurFakat kullananların en büyük sıkıntısı kaldırmak istediğinize program çok siliniyorO nedenle önerilen bir program değildir Bandoo...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt