Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karabiberim Şarkı Sozu

Karabiberim Şarkı Sozu
0
214

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Karabiberim Şarkı Sozleri

Serdar Ortac'ın ilk cıkış şarkısı Karabiberim sozlerini sizlerle paylaşıcağız bu guzel şarkının sozlerinin yazarı Serdar Ortac aynı zamanda Bestecisi de Serdar Ortac'dır

Bu gece gel benim ol diyemem
Sana ben aşkımı soyleyemem
Utanırım beni op diyemem
Ele gune sorma beni yaralama
Vurma beni
Hani o tatlı gonul ciceğim

Hani kanatlı beyaz meleğim
Bu gece zevki sefa edelim
Şerefine vur kadehi, meze yapıp
Harca beni
Karabiberim vur kadehlere
Hadi icelim, icelim her gece
Zevki sefa doldu gonlume
Hadi icelim acıların yerine

Similar threads

Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele gune sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gonul ciceğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Serdar Ortaç Karabiberim Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı söyleyemem Utanırım beni öp diyemem Ele güne sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gönül çiçeğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine vur kadehi, meze yapıp Harca beni Karabiberim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkı sozleri Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkısı sozu Ne bu neşe beni deli eden Ne bu tavır seni her goren kıskanır Deli serserinim ben Gel icelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni zor gunumde aramadı, yine sersefilim ben Kacamadım bir sihirmi var gozlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Serdar Ortac Kara kedi Serdar ortac kara kedi şarkı sozu kara kedi şarkı sozu Serdar Ortac'dan yepyeni bir album daha Serdar Ortac Kara Kedi şarkısının sozlerinin tumu imagesserdarortackarakedisarkisozu5adacb5ddc080 Serdar Ortac Kara Kedi Şarkı Sozu Kara kedi gireceğine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Nedim Zeper Kacış Yolu şarkı sozleri Nedim Zeper Kacış Yolu şarkısı sozu Yanında değilim omzuna konamam darılma Varlığın ozumde iş işten gecmeden Yeni dunya duzeni bu şekli bulmadan beni bul Hani ciceğim gecem guneşim sendin Ne uzun bi yol bu yada bir kacış yolu Bu kayboluş nereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt