Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim Şarkı Sozu

Volga Tamoz Serdar Ortac Karabiberim Şarkı Sozu
0
129

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Serdar Ortac Karabiberim şarkı sozleri Volga Tamoz

Serdar Ortac Karabiberim şarkısı sozu

Bu gece gel benim ol diyemem
Sana ben aşkımı soyleyemem
Utanırım beni op diyemem
Ele gune sorma beni yaralama
Vurma beni

Hani o tatlı gonul ciceğim
Hani kanatlı beyaz meleğim
Bu gece zevki sefa edelim
Şerefine vur kadehi, meze yapıp
Harca beni

Karabiberim vur kadehlere
Hadi icelim, icelim her gece
Zevki sefa doldu gonlume
Hadi icelim acıların yerine

Similar threads

Karabiberim Şarkı Sozleri Serdar Ortac'ın ilk cıkış şarkısı Karabiberim sozlerini sizlerle paylaşıcağız bu guzel şarkının sozlerinin yazarı Serdar Ortac aynı zamanda Bestecisi de Serdar Ortac'dır Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı soyleyemem Utanırım beni op diyemem Ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Serdar Ortaç Karabiberim Bu gece gel benim ol diyemem Sana ben aşkımı söyleyemem Utanırım beni öp diyemem Ele güne sorma beni yaralama Vurma beni Hani o tatlı gönül çiçeğim Hani kanatlı beyaz meleğim Bu gece zevki sefa edelim Şerefine vur kadehi, meze yapıp Harca beni Karabiberim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkı sozleri Serdar Ortac Ne Bu Neşe şarkısı sozu Ne bu neşe beni deli eden Ne bu tavır seni her goren kıskanır Deli serserinim ben Gel icelim, kadehimde aşkın acı tadı Beni zor gunumde aramadı, yine sersefilim ben Kacamadım bir sihirmi var gozlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Volga Tamoz Şık Şık Şarkı Sozu Volga Tamoz Şık Şık Şarkısı Volga Tamoz Murat Dalkılıc Hepsi Şık Şık Şarkı Sozleri Volga Tamoz Murat Dalkılıc grup hepsi şık şık şarkısı Volga Tamoz Şık Şık Şarkı Sozleri ruhunun icini gostermeyeni mesaisiz aktorleri gozu goren kalbi nankorleri sil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
İzel Hasretim şarkı sozleri Volga Tamoz Volga Tamoz İzel Hasretim şarkısı sozu hani bir nefeste cekersin ya beni de oyle cek hasretim aşk kokan yıldızlara hani bakar dalarsın ya guruba bana da oyle bak kulun olayım oy aman denizleri aş da gel kurbanın olam kurtar beni buralardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,505Konular
982,769Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt