Fırında Güveçte Kaşarlı Mantar Tanımı İçin Gereçler
- 500 gram mantar
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
- 7-8 dilim sucuk
- Dörde bölünmüş domates (Opsiyonel)
- Zeytinyağı
Fırında Güveçte Kaşarlı Mantar Tanımı Yapılışı
- Güvecin tabanını zeytinyağı ile yağlıyoruz.
- Mantarları yıkadıktan sonra 2ye 3e bölüp çok küçük kesimlere ayırmadan güveçe serpiştiriyoruz.
- Üzerine dörde böldüğünüz domatesleri yerleştiriyoruz.
- 180 derecede mantarlar suyunu salana kadar yaklaşık 20 dk pişiriyoruz.
- Mantarlar suyunu saldıktan sonra fırından çıkarıp üzerine kaşar peynir ve sucukları ekleyip kaşarlar eriyene kadar fırınlıyoruz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.