iltasyazilim
FD Üye
Resimli Enginarlı Pilav Tarifi
MALZEMELER
1 çorba kaşığı tereyağı
1 dere bardağı bezelye
3 adet enginar
1 kase bakla
1 adet kuru soğan
1 kase pirinç
sıvıyağ
tuzlu
üzeri için:
1 tutam dereotu
2 adet yeşil soğan
Enginarlı Pilav tarifi
Tencerenize tereyağını ve bir tedarik sıvıyağı alıp üzerine doğradığınız enginarları, kuru soğanı ekleyip soteleyinSonrasında iç baklayı ve bezelyeyi ekleyip sıcak su ek edin 10 dakika pişirinSıcak su ile yıkadığınız pirinçleri ,tuzunu ekleyip suyunu çekene kadar pişirinDinlendirdikten daha sonra,çay otunu,soğanları ek edin servis yapın *
MALZEMELER
1 çorba kaşığı tereyağı
1 dere bardağı bezelye
3 adet enginar
1 kase bakla
1 adet kuru soğan
1 kase pirinç
sıvıyağ
tuzlu
üzeri için:
1 tutam dereotu
2 adet yeşil soğan
Enginarlı Pilav tarifi
Tencerenize tereyağını ve bir tedarik sıvıyağı alıp üzerine doğradığınız enginarları, kuru soğanı ekleyip soteleyinSonrasında iç baklayı ve bezelyeyi ekleyip sıcak su ek edin 10 dakika pişirinSıcak su ile yıkadığınız pirinçleri ,tuzunu ekleyip suyunu çekene kadar pişirinDinlendirdikten daha sonra,çay otunu,soğanları ek edin servis yapın *