Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Enfes Kebab (Parmak Yedirten Kebab)

Enfes Kebab (Parmak Yedirten Kebab)
0
80

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Enfes Kebab (Parmak Yedirten Kebab) Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram dana eti
  • 4 adet domates
  • 1 büyük soğan
  • 6-7 adet sarımsak
  • 1 kırmızı kapya biber
  • 6-7 adet yeşil biber
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı kırmızıbiber
  • Biraz zeytin yağı

Enfes Kebab (Parmak Yedirten Kebab) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Fırınımızı 200 dereceye ayarlıyalım biz hazırlıyana kadar ısınsın.
  2. İlk evvel gereçleri güzelce yıkıyalım ve hepsini küp küp doğrayın.
  3. Tepsimize birinci olarak domatesleri yayalım.
  4. Üzerine soğan biber sarımsakları da ekliyelim, etimizi de ekliyelim, baharatımızı ve zeytinyağını da gezdirdikden sonra biraz karıştıralım.
  5. 5-6 adet yeşil biberi tüm halinde üzerine dizelim fotoğrafta de gördüğünüz üzere.
  6. Tepsimizin üzerini 1tane yağlı kağıdını kapatalım ve alüminyum folioyla üzerini saralım ve fırına sürelim yaklaşık 50 dakika üstü kapalı fırında pişirin.
  7. Sonra üzerini açarak bi 20 dakika kadar daha pişirin. Etlerini lokum üzere olacak dana eti diye korkmayın yumuşacık oluyor.
  8. Yemeğimizi fırından çıkardıktan sonra 5 dakika dinlendirip eski tarza nazaran en lezzetli olacak halde ekmeğinizi bana bana yemenizi tavsiye ederim ????❤️????.Lükse gerek yok en hoş kebab ellerle yahut ekmeği bana bana yenilir ❤️.
    Herkesin eline emeğine sıhhat afiyet bal şeker olsun.

Enfes Kebab (Parmak Yedirten Kebab) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

 

Similar threads

Parmak Yedirten Patatesli Tavuklu Parmak Kebabı Tanımı İçin Materyaller 6 -7 adet orta uzunluk patates4 adet kemer patlıcan750 gram tavuk eti (Tercihe nazaran, but yahut göğüs)2 baş soğan2 adet kapya biber ️4 adet sivri biber4 – 5 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Islak Et Dürüm (Enfes Yedikçe Yedirten) Tanımı İçin Materyaller 1 paket hazır lavaş (bimden)300 gram kadar dana kuşbaşı1 tane soğan3 tane domates6-7 kısım maydanoz1 tane biber1 çay kaşığı ucuyla kekik, kimyon, karabiber, kırmızı toz biberTuz Islak Et Dürüm (Enfes Yedikçe Yedirten) Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Tepsi Yemeği (Çok Seveceksiniz) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet domates2 kapya biber500 gram dana eti2 adet patates5 tane sarımsak1 top sarımsak ( ortasına)1 adet soğan1/2 (yarım) şu bardağı zeytin yağı2 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı kırmızıbiber Tepsi Yemeği (Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
21
Parmak Yedirten Tavuk Köfte Tarifi İçin Malzemeler 2 parça tavuk fileto1 adet soğan3 diş sarımsak2 dilim bayat ekmek6 7 dal maydanoz1 A-adet yumurtaPulbiber, tuz İçi için; Kaşar rendesi Parmak Yedirten Tavuk Köfte Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tavukları küp küp doğrayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Köpoğlu (Parmak Yedirten Tanım ) Tanımı İçin Gereçler 4 adet büyük uzunluk patlıcanKızartma yağıYoğurt (süzme yada katı yoğurt 400g )2 diş sarımsak1 çay kaşığı tuz Domates sosu için ; 4 adet orta uzunluk domates2 diş sarımsak1 tatlı kaşığı salça1 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı sirke Köpoğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,557Konular
982,114Mesajlar
32,774Kullanıcılar
bitraxSon üye
Üst Alt