Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Ve Biber Soslu Köfte

Domates Ve Biber Soslu Köfte
0
85

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
domates-ve-biber-soslu-kofte.jpg

Domates Ve Biber Soslu Köfte Tarifi İçin Malzemeler

• 1 kg kıyma
  • 2 adet kuru soğan
  • 5 diş sarımsak
  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı galeta unu
  • 1 tutam maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kimyon
Sosu için;
  • 3 adet domates
  • 5 adet yeşil biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber

Domates Ve Biber Soslu Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önce köftemiz için soğan, sarımsak ve maydanozu ince ince doğrayalım ya da doğrayıcı da çekelim.
  2. Daha sonra tüm malzemeleri karıştırıp bir güzel yoğuralım biraz dinlendirdikten sonra cevizden biraz büyük parçalar koparıp elimizle şekil verelim.
  3. Önceden ısıtılmış tavamızda ister hiç yağ koymadan ister çok az yağ koyarak arkalı önlü kızartalım.
  4. Köfteleri kızarttığımız tavada önce ince doğranmış biberleri, daha sonra domatesleri ilave edelim, biraz pişirdikten sonra köftelerimizide ilave edip 2-3 dakika pişirip servis edelim.
Domates Ve Biber Soslu Köfte Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bulgurlu Domates Soslu Enfes Köfte Tarifi İçin Malzemeler 300 gram kadar kıyma1 su bardağı ince bulgur1 rende soğan7-8 dal maydanoz ben kullanmadım1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı kimyon ben çok yakıştırıyorum sevmeyen kullanmayabilir1.5 çay kaşığı tuz1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Fırında Domates Soslu Köfte Tarifi İçin Malzemeler Köfte için; 600 gram dana kıyma1 adet soğan1 diş sarımsak6 yemek kaşığı galete unu1 adet yumurta1 tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı pulbiber1 çay kaşığı karabiber Sos için; 3-4 adet domates1 yemek kaşığı domates salçası1 adet soğan3-4 adet sivri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Domates Soslu Fırında Köfte Tarifi İçin Malzemeler 14-15 adet köfte (Hazır yapılmış kullandım) Domates sos için; 1 kavanoz (500 ml) domates sosu (Yok ise 5 adet domates rendesi)1 silme yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı tereyağ4-5 yemek kaşığı sıvı yağ1 tatlı kaşığı kekik1 tatlı kaşığı pul biber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Fırında Domates Soslu Köfte Tarifi İçin Malzemeler 400 gram daha kıyma4 yemek kaşığı galeta unu1 adet soğan1 diş rendelenmiş sarımsak1 adet yumurta1 tatlı kaşığından az tuz1 tatlı kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber Sosu için 3 adet orta boy domates1 adet soğan3 adet sivri biber1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Patates Püreli Domates Soslu Köfte Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 500 gram kıyma4 yemek kaşığı galeta unu1 adet yumurta1 adet rendelenmiş soğan3 diş rendelenmiş sarımsak1 çay kaşığı karabiber,kırmızı biber1 çay kaşığı tuz Patates püresi için 2 adet haşlanmış patates1 çay kaşığı karabiber1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt