Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Kabuğundan Salça

Domates Kabuğundan Salça
0
152

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler

*5 kg domatesin kabukları
*Tuzlu

Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir vahşi koyup üzerine tuzlu ekleyip güneşte birkaç gün bekletelim ,ardından suyunu süzelim ve kabukları süzgeçten geçirelim Kabukları çöpe atıp çıkan domates salçasını ocakta yarım saat kadar arada karıştırarak kaynatalım ,ardından tekrar güneşte 1 gün bekletip biraz daha tuzlu ekleyip kavanoza koyalım Salçamız hazırlanmış

Similar threads

Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domatesin kabukları *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir kaba koyup üzerine tuz ekleyip güneşte birkaç gün bekletelim ,ardından suyunu süzelim ve kabukları süzgeçten geçirelim Kabukları çöpe atıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Domates Kabuğundan Biberli Salça Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domatesin kabukları *6 adet kırmızı biber *Tuz Domates Kabuğundan Biberli Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir vahşi alıp üzerine çekirdekleri çıkarılmış iri doğranmış biberleri ve tuzu ekleyip üzerini kapatalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı 22 kilo konserve için almış olduğum domates kabuklarını soyup atmamıştım,5 lt lık düdüklü tenceremde kaynattım,yaklaşık 23 kg salça elde edilir, zaten kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *30 kilo konserve için yaptığınız domateslerin kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını ağzı kapaklı bidona koyuyor Üzerine üstünü kapatacak kadar tuz konurAğzı kapatılarak 1 hafta güneşte bekletilir 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı Kışlık menemen hazırlarken ben kabuklarını soyuyorum Soyduğum kabukları brenderdan geçirdikten sonra, ağzı kapaklı geniş bir leğene koyup, üzerine bolca tuz döküyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,505Konular
982,705Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt