Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Domates Kabuğundan Biberli Salça

Domates Kabuğundan Biberli Salça
0
117

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Domates Kabuğundan Biberli Salça Tarifi İçin Malzemeler

*5 kg domatesin kabukları
*6 adet kırmızı biber
*Tuz

Domates Kabuğundan Biberli Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir vahşi alıp üzerine çekirdekleri çıkarılmış iri doğranmış biberleri ve tuzu ekleyip üzerini kapatalım Güneşte 3 gün beklettikten sonra sarı suyunu süzelim ve kabukları elekten geçirelim Çıkan sulu salçayı ocakta yarım saat dek kaynatalım Peşinde bir tepsiye döküp güneşte 1 gün daha beklettikten sonradan tuz ekleyip karıştırın ve bir kaba alın

Similar threads

Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domatesin kabukları *Tuzlu Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir vahşi koyup üzerine tuzlu ekleyip güneşte birkaç gün bekletelim ,ardından suyunu süzelim ve kabukları süzgeçten geçirelim Kabukları çöpe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *5 kg domatesin kabukları *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domates kabuklarını derin bir kaba koyup üzerine tuz ekleyip güneşte birkaç gün bekletelim ,ardından suyunu süzelim ve kabukları süzgeçten geçirelim Kabukları çöpe atıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Su *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı 22 kilo konserve için almış olduğum domates kabuklarını soyup atmamıştım,5 lt lık düdüklü tenceremde kaynattım,yaklaşık 23 kg salça elde edilir, zaten kabukları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Domates Kabuğundan Salça Tarifi İçin Malzemeler *30 kilo konserve için yaptığınız domateslerin kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını ağzı kapaklı bidona koyuyor Üzerine üstünü kapatacak kadar tuz konurAğzı kapatılarak 1 hafta güneşte bekletilir 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Domates kabuğu *Tuz Domates Kabuğundan Salça Yapımı Tarifi Yapılışı Kışlık menemen hazırlarken ben kabuklarını soyuyorum Soyduğum kabukları brenderdan geçirdikten sonra, ağzı kapaklı geniş bir leğene koyup, üzerine bolca tuz döküyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt