
Doğal Ev Yapımı Yulaf Ekmeği Tarifi İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- ︎1 bardak yoğurt
- ︎yarım bardak sıvı yağ
- ︎2 bardak yulaf unu
- ︎1 paket kabartma tozu
- ︎1 çay kaşığı tuz
- ︎çörekotu, susam (İsteğe bağlı)
Doğal Ev Yapımı Yulaf Ekmeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurtayı geniş bir kaba alın.
- Yoğurdu, sıvı yağı, unu, tuzu ve kabartma tozunu ilave edip pürüzsüz oluncaya kadar çırpın.
- Yağlanmış büyük boy kare borcama dökün.
- Üzerine çörekotu ve susam serpin.
- Önceden ısıtılmış fırında 180 derece sıcaklıkta 20-25 dakika pişirin… Dilimleyerek servis edin. Afiyet olsun…
.