Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- Küçük uzunluk karnabahar
- 1 çay bardağı süt
- 1 tane yumurta
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı tuz
- İsteğe nazaran pul biber
- 1 kase galeta unu (ben kendi hazırladığım galeta unumu kullandım)
- Bolca sıvı yağ
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Karnabaharları çiçeklerini bıçakla kesip ayıralım ve güzelce yıkayalım, diriliği gidecek kadar haşlayalım.
- Suyunu süzüp soğuduktan sonra yaprak üzere keselim.
- Bir kasede sosu karıştırıp hazırlayalım, karnabaharları evvel sosa sonra galeta ununa bulayıp kızartalım.
????afiyet olsun ????.
Dışı Çıtır Çıtır İçi Yumuşacık Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.