Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çıtır Minik Simit Milföy

Çıtır Minik Simit Milföy
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi İçin Malzemeler

*Kavrulmuş susam
*2 yemek kaşığı pekmez ben keçiboynuzu kullandım
*Kişi sayısına göre milföy hamuru
*İstenilen iç malzeme ben sosis ve çok az peynir kullandım ikisi bir arada harika oldu
*Çörek otu

Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi Yapılışı
İki adet ikili milföyler tezgaha alınır ve açılır iki katı kadar 4 tane varmış gibi iç yerleştirilir ve uç kısımları dikkatlice kapatılır 10 yada 5 eşit parçaya dikey olcak şekilde kesilir ve önce pekmezli suya sonra susam veya çörek otuna batırılır ve önceden ısıtılmış fırında pişirilir Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun ailecek favorimiz yaptığım gibi bitiyor bunu çay saati yada akşam çay yanına kahvaltılık harika bir lezzet ve pratik

Similar threads

Simit Tadında Çıtır Çıtır Milföy Börekler Tarifi İçin Malzemeler *5 tüm yaprak milföy hamuru ( 2 ye bölünce 10 kare olacak ) Hamuru açmak için biraz un İç harcı için; *Peynir *Maydanoz Üzeri için : *1 tatlı kaşığı pekmez *Yarım çay bardağı su *1 su bardağı kadar kavrulmuş susam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Simit Tadında Milföy Börek Tarifi İçin Malzemeler *10 yaprak milföy İçi için; *2 haşlanmış patates *Bir tutam maydanoz *Tuz *Karabiber *Pulbiber Üstü için ; *Kavrulmuş susam *1 yemek kaşığı pekmez *1 bardak su Simit Tadında Milföy Börek Tarifi Yapılışı Çok pratik ve çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Milföy Simit (Pratik Kahvaltılık Sahurluk) Tarifi İçin Malzemeler *4 yaprak milföy hamuru (dikdörtgen şeklinde) *Arası için rendelenmiş kaşar Üzerine; *1 yemek kaşığı pekmez *1 küçük çay bardağı su *Susam * Milföy Simit (Pratik Kahvaltılık Sahurluk) Tarifi Yapılışı Milföyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
10 Dakikada Çıtır Simit Börekleri Tarifi İçin Malzemeler *5 adet milföy hamuru İçi için; *Kaşar peynir *Beyaz peynir Üzeri için; *2 yemek kaşığı pekmez *1 çay bardağı su *Susam 10 Dakikada Çıtır Simit Börekleri Tarifi Yapılışı 1 tane milföy hamurunu ortadan ikiye bölüyoruz ,bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Milföyden Kolay Simit Tarifi İçin Malzemeler *4 yaprak milföy *1 çay bardağı un *200 gram beyaz peynir *Bir tutam maydanoz *1 Su bardağı kavrulmuş susam *1 kahve fincanı pekmez *1 kahve fincanı su * Milföyden Kolay Simit Tarifi Yapılışı Bir kare milföyden 1 adet simit çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt