Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Milföy Simit (Pratik Kahvaltılık Sahurluk)

Milföy Simit (Pratik Kahvaltılık Sahurluk)
0
162

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Milföy Simit (Pratik Kahvaltılık Sahurluk) Tarifi İçin Malzemeler

*4 yaprak milföy hamuru (dikdörtgen şeklinde)
*Arası için rendelenmiş kaşar

Üzerine;

*1 yemek kaşığı pekmez
*1 küçük çay bardağı su
*Susam

*
Milföy Simit (Pratik Kahvaltılık Sahurluk) Tarifi Yapılışı Milföyleri buzlukta çıkaralım Milföyler yumuşadığında çok az unlanmış tezgahta elimizle veya merdaneyle genişletelim Milföyü bıçakla ikiye keselim Bir kenarına rendelenmiş kaşar koyalım saralım İki ucunu iyice parmaklarımızla birleştirelim ki açılmasın Bütün milföylere aynı işlemi uygulayalım Toplam 8 adet simit oldu Su ve pekmezi bir kapta karıştıralım Simitleri ilk olarak pekmezli suya daha sonra susama bulayalım Açık kalan kısmı altta kalacak şekilde tepsiye yerleştirelim 170 derece fırında alt üst kızarana kadar pişirelim Sıcaklığı çıkınca servis yapalım Afiyet şifa olsun ??

Similar threads

Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi İçin Malzemeler *Kavrulmuş susam *2 yemek kaşığı pekmez ben keçiboynuzu kullandım *Kişi sayısına göre milföy hamuru *İstenilen iç malzeme ben sosis ve çok az peynir kullandım ikisi bir arada harika oldu *Çörek otu Çıtır Minik Simit Milföy Tarifi Yapılışı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Simit Tadında Çıtır Çıtır Milföy Börekler Tarifi İçin Malzemeler *5 tüm yaprak milföy hamuru ( 2 ye bölünce 10 kare olacak ) Hamuru açmak için biraz un İç harcı için; *Peynir *Maydanoz Üzeri için : *1 tatlı kaşığı pekmez *Yarım çay bardağı su *1 su bardağı kadar kavrulmuş susam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Simit Tadında Milföy Börek Tanımı İçin Materyaller 6 adet milföy4 -5 dilim kaşar3- 4 adet sosis Üzeri için; 1 kase kavrulmuş susam2 çorba kaşığı pekmezYarım çay bardağı su Simit Tadında Milföy Börek Tanımı Yapılışı Öncelikle milföyleri buzluktan çıkartıp 10 -16 dakika yumuşamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Patatesli Milföy Pideler (Yeni Nesil Pratik Pide) Tarifi İçin Malzemeler İç harcı için; *4 adet patates *1 adet soğan *4 yemek kaşığı sıvı yağ *1 çay kaşığı kırmızı toz biber *1 çay kaşığı karabiber *1 çay kaşığı tuz *10 yaprak milföy hamuru *Serpmek için bir miktar un Üzeri için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Milföyden Simit Tanımı İçin Malzemeler 4 tane milföy hamuruKesilmiş yahut rendelenmiş peynirYarım su bardağı suYarım kahve fincanı pekmez Üzerine; SusamÇörek otu Milföyden Simit Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföy hamurlarımızı oda sıcaklığına salındıralım. Milföyü enine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt