Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Bayatlamayan Kurabiye

Bayatlamayan Kurabiye
0
140

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111

Bayatlamayan Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

• 250 gram margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta(birinin sarisi üzerine)
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1,5 yemek kaşığı sirke
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4-5 su bardağı un
  • Çörek otu, susam

Bayatlamayan Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Oda ısısında yumuşamış margarin ile yumurtayı yeterlice karıştırıyoruz.
  2. Üzerine un hariç başka materyalleri de koyup uygunca karıştırıyoruz. Unu da ek ediyoruz markaya nazaran değişiyor kıvamı ben söke un kullanıyorum 4-5 bardak giriyor içine.
  3. İyice yedirdikten sonra istediğimiz formu veriyoruz ve fırın tepsisine diziyoruz.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürüp çörek otu yahut susam atıyoruz.
  5. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Bayatlamayan Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 250 gram margarin2 yemek kaşığı sıvı yağ2 yemek kaşığı sirke1 yemek kaşığı toz şeker1 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozu3 su bardağı un Üzeri İçin 1 yumurta sarısıSusamÇörek otu Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Bayatlamayan Tuzlu Mini Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler 150gr hamur işi sana yağ1 çay bardağı sıvı yağ (Zeytinyağı kullandım)1 çay bardağı pudra şekeri (Dr oetker kullanıyorum)1 paket kabartma tozu1 tatlı kaşığı tuz2 yemek kaşığı susam (Kavrulmuş tercihen)1 tane yumurtanın beyazı içine, sarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 250 gram oda sıcaklığında margarinYarım çay bardağı sıvı yağ2 yemek kaşığı şeker2 yemek kaşığı sirke1 tatlı kaşığı tuz1 paket kabartma tozu1 adet yumurta akı sarısı üzerineAldığı kadar un Üzerine; SusamÇörek otu Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Bayatlamayan Susamlı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler 250 gram tereyağı2 yemek kaşığı toz şeker1 çay kaşığı tuz2 yemek kaşığı sirke1 adet yumurta (Beyazı üzerine)1.5 yemek kaşığı susamAldığı kadar un Üzerine; Yumurta akıSusamÇörek otu Bayatlamayan Susamlı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Çörekotlu Bayatlamayan Kurabiye Tanımı İçin Gereçler 1 paket oda sıcaklığında yumuşamış margarin1 su bardağı sıvı yağ1 yemek kaşığı sirke2 adet yumurta (sarılar üzerine)Yarım çay bardağı pudra şekeri1 tatlı kaşığı tuz2 paket kabartma tozu4 yemek kaşığı çörek otu5-6 su bardağı denetimli un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt