Alman Cheesecake (Mango Kasekuchen) Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
- 1 yumurta
- 2 bardak un
- Yarım paket kabartma tozu
- 3 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı tereyağ
- 1 kg quark
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 2 paket vanilyalı puding (şekersiz)
- 1,5 yemek kaşığı nişasta
- 2 adet mango(püre halinde)
- 1 çay bardağı portakal suyu
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 yemek kaşığı şeker (azaltabilirsiniz)
- Orman meyveleri
- Eritilmiş beyaz çikolata
Alman Cheesecake (Mango Kasekuchen) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Hamuru için gereçleri karıştırma kabına koyup güzelce yoğuruyoruz, kelepçeli kalıbızın kenarlarını yağlayıp hamuru kalıbımıza yerleştiriyoruz.
- Kreması için gereçleri karıştırma kabına koyup karıştırıyoruz, kalıbımıza döküyoruz.
- 170 derece fırında 55 dk kadar pişiriyoruz.
- Piştikten sonrada fırının kapağı açık bir halde 1 saate yakın bekletiyoruz, dinlenin soğuduktan sonra sosu için mangoları püre haline getiriyoruz tencereye alıyoruz.
- Portakal suyu, şeker ve nişastayı koyup muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişiriyoruz.
- İlk sıcağı çıktığında pastamızın üzerine döküyoruz, soğumaya bırakıyoruz.
- Üzeri için meyveler ve eritilmiş beyaz çikolata kullanıp düzeltebilirsiniz, afiyet olsun ????????????????
.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.