Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet soğan
- 1 adet havuç
- 4 diş sarımsak
- Yarım çay bardağı su
- Yeterince yağ
- 2 kaşık zeytinyağı
- Karabiber
- Tuz
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Derin bir tavaya soğanları kavurmak için yağı koyalım ve üzerine iri bir halde doğradığımız soğanları kavrulmaya bırakalım.
- Soğanlar kavrulurken çabucak üzerine havucu küp biçiminde doğrayıp soğanların yanına ekleyelim.
- Sarımsağı rendeleyip kavrulan sebzelerin içine koyduktan sonra zeytinyağınıda koyalım.
- İyice kavrulan sebzelerin üzerine ortadan ikiye kesilen brüksel lahanalarını ekleyip üzerine yarım çay bardağı suyu ekledikten sonra tuz ve karabiberi atıp tencerenin kapağını kapatın.
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.