Brüksel Lahanası Salatası Tanımı İçin Gereçler
- Yarım kilo brüksel lahanası
- 2 diş sarımsak
- Zeytinyağ
- Limon
- Tuz
Brüksel Lahanası Salatası Tanımı Yapılışı
- Brüksel lahanalarını güzelce yıkayıp başlarını temizleyip çentik atıyoruz.
- Tencereye alıp üzerine 1 su bardağı sıcak su ekliyoruz zira rengini kaybetmemesi için sıcak su ekliyoruz.
- 15 dakika kadar 2 diş sarımsağı da ekleyerek haşlıyoruz.
- Haşlandıktan sonra suyunu süzüp servis tabağına alıyoruz.
- Üzerine zeytinyağlı limon tuz karışımlı sosumuzu döküyoruz.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.