Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zeytinyağlı Barbunya

Zeytinyağlı Barbunya
0
35

Garfield

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
42,750
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
46
F-D Coin
80

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı barbunya
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 adet kesme şeker
  • 2 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Tuz

Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle barbunyalar haşlanır. Çok fazla ezilmesinler tekrar pişecekleri için.
  2. Daha sonra soğuk suyla süzün.
  3. Diğer bir tencerede yağ ile küp küp doğranmış soğanı kavuralım.
  4. Minik minik doğranmış havuç ve patatesi ekleyelim uygunca kavrulduktan sonra salçayı kırmızı tozbiberi ekleyelim.
  5. Barbunyaları da ekleyip üzerine geçecek kadar sıcak su ekleyelim. Kaynasın.
  6. Tuzunu ekleyelim.
  7. Barbunyalar pişince ocağı kapatalım.
  8. Gerekirse biraz su ekleyebilirsiniz.
  9. Dinlenince servis edebilirsiniz.
Zeytinyağlı Barbunya Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,668Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt