
Zerdeçallı Kek Limonlu En Yumuşağından Tarifi İçin Malzemeler
- 1 su bardağı yoğurt
- 3 adet yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı zerdeçal
- 1 bütün limon kabuğu ve suyu
- 2 su bardağı un
- 1 çay bardağı ceviz tozu
- Pudra şekeri
Zerdeçallı Kek Limonlu En Yumuşağından Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk önce şeker ve yumurtayı karbeyazı olana kadar çırpıyoruz.
- Daha sonra tüm malzemeleri koyup karıştırın ve yağlanmış orta boy tepsiye dökün.
- 200 derece üstü kızarana kadar pişirin.
- Pişen kekin sıcaklığı gittikten sonra üzerine pudra şekeri serpiştirip servis yapın. Afiyet olsun.