Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zayıflatan Dukan Bira

Hoş geldin! byrumi tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Zayıflatan Dukan Bira

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Zayıflatan Dukan Bira Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet poşet yeşil çay
*3 5 su bardağı su
*Yarım limon
*1 şişe sade soda

Zayıflatan Dukan Bira Tarifi Yapılışı 3 5 su bardağı suyu kaynatıp bi kaba alıyorum İçine 3 adet poşet yeşil çayı atıp demlenmesini bekliyorum Demlendikten sonra poşetleri alıp çayın soğumasını bekliyorum Soğuduktan sonra 1 şişe sade sodayı ve limonu ekleyip kahvaltıdan sonra gün içerisinde içip bitiyorum

Bu karışımı 15 gün yapıp 5 gün ara veriyorum aradan sonra bir, 15 gün daha devam ediyorum 30 gün dolunca en az 20 gün ara veriyorum

Similar threads

15 Günde 5 Kilo Zayıflatan Soda Limon Çayı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım litre kaynar su *2 tatlı kaşığı yeşil çay *Yarım limon *1 şişe maden suyu 15 Günde 5 Kilo Zayıflatan Soda Limon Çayı Tarifi Yapılışı Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Zayıflatan Yeşil Çay Tarifi İçin Malzemeler *Yarım su bardağı sıcak su *200 ml sade maden suyu *1 yeşil poşet çay *3 dilim limon Zayıflatan Yeşil Çay Tarifi Yapılışı Öncelikle poşet çayı bir su bardağının içine bırakıyoruz ,ardından limon dilimlerini de bardağa koyduktan sonra yavaşça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Dukan Birası Tarifi İçin Malzemeler *2 yemek kaşığı yeşilçay *Yarım limon *1 şişe maden suyu *3, 5 su bardağı sıcak su Dukan Birası Tarifi Yapılışı Yeşil çayımızı demleyelim Ilındıktan sonra limon ve maden suyunu ekleyelim karışım hazır afiyet olsun Dukan Birası ismi verilen karışım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Zayıflatan Kür Tarifi İçin Malzemeler *1 adet kabuk tarçın *Yarım limon *1 adet elma *2 çay kaşığı yeşil çay *1 lt kaynamış su Zayıflatan Kür Tarifi Yapılışı 1 lt kaynamış suya yeşil çayımızı ekliyoruz ve 10 dakika demlenmesini bekliyoruz Demlendikten sonra yarım limonu içine sıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Büşra’nın Zayıflatan Cacığı Tarifi İçin Malzemeler *1 adet büyük boy salatalık *3 veya 4 sap maydanoz *1 su bardağı yoğurt *1 diş sarımsak *1 yemek kaşığı yeşil mercimek *1 2 damla limon suyu *1 çay kaşığı tuz *Nane (hem içine hem üzerini süslemek için kullanabilirsiniz) Büşra’nın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt