Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Zayıflatan Yeşil Çay Tarifi

Zayıflatan Yeşil Çay Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Zayıflatan Yeşil Çay Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım su bardağı sıcak su
*200 ml sade maden suyu
*1 yeşil poşet çay
*3 dilim limon

Zayıflatan Yeşil Çay Tarifi Yapılışı Öncelikle poşet çayı bir su bardağının içine bırakıyoruz ,ardından limon dilimlerini de bardağa koyduktan sonra yavaşça suyu ekliyoruz, 5 dakika demleniyor Maden suyunu ekleyip günde 2 fincan yemeklerden önce yada sonra tüketebilirsiniz limon miktarını isteğe göre arttırabilirsiniz Afiyet olsun
Not:Emziren anneler doktorlarına danışarak kullansınlar
3 gün kullandım ve 2 kilo verdim

Similar threads

Hızla Zayıflatan Yeşil Elmalı Yeşil Çay Tarifi İçin Malzemeler *1 yeşil çay ( sallama yoksa bir yemek kaşığı) *1 yeşil elma *Yarım limon *45 yaprak nane *1 su bardağı su Hızla Zayıflatan Yeşil Elmalı Yeşil Çay Tarifi Yapılışı Yeşil çayı beş dakika kadar sıcak su ile demliyoruz Bizde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Zayıflatan Yağ Yakan Muhteşem Çay Tarifi İçin Malzemeler *1 tane sallama çay *1 tane maden suyu *2, 5 su bardağı su *Yarım limon suyu *1 tane çubuk tarçın Zayıflatan Yağ Yakan Muhteşem Çay Tarifi Yapılışı İlk önce suyumuzu bir çaydanlıkta kaynatalım su kaynayınca içine yeşil çayı atalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Zayıflatan Dukan Bira Tarifi İçin Malzemeler *3 adet poşet yeşil çay *3 5 su bardağı su *Yarım limon *1 şişe sade soda Zayıflatan Dukan Bira Tarifi Yapılışı 3 5 su bardağı suyu kaynatıp bi kaba alıyorum İçine 3 adet poşet yeşil çayı atıp demlenmesini bekliyorum Demlendikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
15 Günde 5 Kilo Zayıflatan Soda Limon Çayı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım litre kaynar su *2 tatlı kaşığı yeşil çay *Yarım limon *1 şişe maden suyu 15 Günde 5 Kilo Zayıflatan Soda Limon Çayı Tarifi Yapılışı Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Zayıflatan Çay 4 Kilo Garanti Tarifi İçin Malzemeler *1 tatlı kaşığı Funda yaprağı *1 tatlı kaşığı Biberiye *1 tatlı kaşığı Yeşil çay *1 tatlı kaşığı Mate yaprağı *1 tatlı kaşığı Kekik Zayıflatan Çay 4 Kilo Garanti Tarifi Yapılışı Ben aktarda 20 liralık karışık hepsinden, 100 gr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt