Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yusuf (a.s )'ın sabrı Hakkında Ayetler

Yusuf (a.s )'ın sabrı Hakkında Ayetler
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yusuf (as )'ın sabrı Hakkında Ayetler

Evinde bulunduğu kadın, onun nefsinden murat almak istedi, kapıları iyice kapattı ve «Haydi gel!» dedi O da «(Haşa), Allah'a sığınırım! Zira kocanız benim velinimetimdir, bana guzel davrandı Gercek şu ki, zalimler iflah olmaz!» dedi
YUsuf : 23

«Ey Yusuf! Sen bundan (olanları soylemekten) vazgec! (Ey kadın!) Sen de gunahının affını dile! Cunku sen gunahkarlardan oldun»
YUsuf : 29

Rabbi onun duasını kabul etti ve hilelerini ondan uzaklaştırdı Cunku O cok iyi işiten, pek iyi bilendir
YUsuf : 34

(Kral kadınlara) dedi ki: Yusuf'un nefsinden murat almak istediğiniz zaman durumunuz neydi? Kadınlar, Haşa! Allah icin, biz ondan hicbir kotuluk gormedik, dediler Azizin karısı da dedi ki: «Şimdi gercek ortaya cıktı Ben onun nefsinden murat almak istemiştim Şuphesiz ki o doğru soyleyenlerdendir»
YUsuf : 51

Similar threads

Yusuf'un iffeti hakkında ayetler Evinde bulunduğu kadın, onun nefsinden murat almak istedi, kapıları iyice kapattı ve «Haydi gel!» dedi O da «(Haşa), Allah'a sığınırım! Zira kocanız benim velinimetimdir, bana guzel davrandı Gercek şu ki, zalimler iflah olmaz!» dedi YUsuf : 23 «Ey Yusuf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Yusuf (as )'ın sabrı Hakkında Ayetler Evinde bulunduğu bayan, onun nefsinden murat edinmek istedi, kapıları tamamen kapattı ve «Haydi gel!» dedi O da «(Hâşâ), Allah'a sığınırım! Zira kocanız benim velinimetimdir, bana güzel davrandı Hakiki şu oysa, zalimler iflah olmaz!» dedi Yûsuf : 23 «Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
Yusuf'un iffeti hakkında ayetler Evinde bulunduğu bayan, onun nefsinden murat almak istedi, kapıları ayrıntılarıyla kapattı ve «Haydi gel!» dedi O da «(Hâşâ), Allah'a sığınırım! Zira kocanız benim velinimetimdir, bana güzel davrandı Gerçek şu ki, zalimler iflah olmaz!» dedi Yûsuf : 23 «Ey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Ya'kub (as) sabrı hakkında ayetler Gomleğinin ustunde sahte bir kan ile geldiler (Ya'kub) dedi ki: Bilakis nefisleriniz size (kotu) bir işi guzel gosterdi Artık (bana duşen) hakkıyla sabretmektir Anlattığınız karşısında (bana) yardım edecek olan, ancak Allah'tır YUsuf : 18 Onlardan yuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Zulum ve Zalimler Hakkında Ayetler Bir zamanlar Rabbi İbrahim'i bir takım kelimelerle sınamış, onları tam olarak yerine getirince: Ben seni insanlara onder yapacağım, demişti «Soyumdan da (onderler yap, ya Rabbi!) » dedi Allah: Ahdim zalimlere ermez (onlar icin soz vermem) buyurdu Bakara ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
858,500Konular
982,395Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt