Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yumuşacık Lavaş

Yumuşacık Lavaş
0
59

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69

Yumuşacık Lavaş Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı ılık su
  • Yarım su bardağı ılık süt
  • 1 çay kaşığı maya
  • 1 tatlı kaşığı şeker (Maya etkinleşmesi için)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Alabildiği kadar un (Çok sert olmayacak hamur)

Yumuşacık Lavaş Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Hazırlama kabına maya, su ve sütü döküp karıştırıp çok az bekleyin.
  2. Tuz ile unu döküp güzelce yoğurun.
  3. 10-15 dk dinlenmeye bırakın.
  4. Sonrasında küçük bezeler yaparak tezgah üstünde merdane ile açın ve ısıttığınız tavada pişirin.
  5. Pişirdiğiniz lavaşları pak bir örtü içine bırakın. Yumuşacık lavaşlarınız hazır ister çiğ köfte ister mangalda her yerde kullanabilirsiniz.
Yumuşacık Lavaş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,839Mesajlar
33,079Kullanıcılar
beyazkartalxSon üye
Üst Alt