yumurcak otobüste hollywood'un 46 kez işlediği, uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri (mümkünse bir çocuk) telsiz talimatlarıyla uçağı sağ salim indirirklişesinin otobüse uyarlanmış hali aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbulankara otobüsünden arıyorum kaptan molada içkiyi artı kaçırdı hehalde, uyuyor acilen evlat ağırbaşlı ol, yardımcı orda mı? hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim değil! işlenmiş evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız şimdi şoförü ağır ağır koltuktan yanlamasına çek, sen oturacaksın onun yerine fakat onu yanlamasına çekersem düşer, kendinde yok! düşsün ! oraya senin oturman gerekli tamamlanmış, oturdum şu anda ne yapmalıyım? direksiyonu tut, ne çok sıkı ne fazla gevşek tuttum fazla eğlenceli görünüyor ehu evlat, önemli ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde hemen; önündeki panelde bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? bismillahirrahmanirrahim hayır göstergenin üstündeki yazıya yok göstergeye bak! sürat göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? sıfır nasıl sıfır? dikkatli bak sıfır, gerçekte sıfır ölecek miyiz? otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! duruyooor kalk eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın şoför uyanınca devam edersinizyumurcakotobuste5c561f6b46296gifalt :hhh: Dp81 :hhh:yumurcakotobuste5c561f6b46296gifalt :hhh: Dp81 :hhh: