Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısı sozu

Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısı sozu
0
115

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozu
Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri

Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısının sozleri:

Ne olursun bunu benden isteme
Anlamamı anlatmamı bekleme
Aramızda tarifsiz bir durum var
Benim sende emanetim var
Şarkımızı kimselere soyleme

Beklediğim her şey bir bir olmuş
Aşk Tanrısı her dem sarhoşmuş
Ben yanmışım dumanım kalmış
Dinlersen bir arzuhalim var icine cek ama ufleme

Bir şarkı calsın bizden
Korfez geceyi operken
Sana aşık yalnız ben
Denen o guzel gunlerden

Bir resim kalsın bizden
Siyah beyaz masum gulerken
Mevsimler değişirken değişmeyen bir tek sen
Takvimler dokulurken sana aşık yalnız ben

Similar threads

Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sozleri Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkısı sozu Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben Yuksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sozleri Ne olursun bunu benden isteme Anlamamı anlatmamı bekleme Aramızda tarifsiz bir durum var Benim sende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sözleri Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben şarkı sözü Yüksek Sadakat Sana Aşık Yalnız Ben sözleri Başarılı müzik grubu yüksek Sadakat'in hit şarkılarından biri oaln Sana Aşık Yanlız Ben sözlerini bu sayfamızda ilgili arkadaşalra sunuyoruz Melek'ler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozu Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkı sozleri Yuksek Sadakat Aşk Herkese Lazım şarkısının sozleri: Bugun cok uzaklarda olabilirsin Sesim seninle olsun Belki beni ozlemiş olabilirsin Sanma ki benim kadar Yarın yanımda olabilirsin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Yuksek Sadakat Renk Koru şarkı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısı sozu Yuksek Sadakat Renk Koru şarkısının sozleri: Sana bir ucak bulsam gezip gorsen alemi Dort duvarından cıksan tanısan elalemi Hicbir şeye benzemez insanların alemi Sen de duysan sesleri ayırt etsen renkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Yuksek Sadakat Son Veda şarkı sozu Yuksek Sadakat Son Veda şarkısı sozleri Yuksek Sadakat Son Veda şarkısının sozleri: Hic kimse sormadı fikrimi Alıp başımı gitmeyi hic istedim mi Bu canımı veren yar uyanmadı ki Kimim ben niye yaptım bulamadı ki Yine bu son veda birkez daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt