Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yolculuktan donuşte okunacak olan dua

Yolculuktan donuşte okunacak olan dua
0
217

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yolculuktan donuşte hangi dua okunur
yolculuktan donuşte okunan dua hangisi
hangi dua yolculuktan donuşte okunur

Allah'tan başka hicbir ilah yoktur Tekdir, hicbir ortağı yoktur Mulk O'na aittir Hamd O'na mahsustur O her şeye kadirdir Donuyoruz, tevbe ediyoruz, ibadetimizde daimiz, Rabbimize hamdediyoruz Allah Teala vadini yerine getirmiş, kuluna yardım etmiş ve tek başına (aleyhimize toplanmış olan) grupları dağıtmıştır

Similar threads

yolculuktan dönüşte hangi dua okunur yolculuktan dönüşte okunan dua hangisi hangi dua yolculuktan dönüşte okunur Allah'tan diğer hiçbir ilah yoktur Tekdir, hiçbir ortağı yoktur Mülk O'na aittir Hamd O'na mahsustur O her şeye kadirdir Dönüyoruz, tevbe ediyoruz, ibadetimizde daimiz, Rabbimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
YOLCULUKTAN DÖNÜŞTE OKUNACAK DUA Allah'tan başka hiçbir ilah yoktur Tekdir, hiçbir ortağı yoktur Mülk O'na aittir Hamd O'na mahsustur O her şeye kadirdir Dönüyoruz, tevbe ediyoruz, ibadetimizde daimiz, Rabbimize hamdediyoruz Allah Teala vadini yerine getirmiş, kuluna yardım etmiş ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
Yolcu Evine Girerken hangi Duayı Okumalı Yolculuktan Donunce Okunacak Dua İbni Omer (ra)den rivayete gore Rasulullah (sas) savaştan veya hacdan donduğu zaman her tepede uc kere tekbir getirir sonra şoyle derdi: Allahtan başka ibadete layık ilah yoktur O tektir Onun ortağı yoktur Mulk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
Kabeyi Gorunce Okunacak Dua Nedir Kabeyi Gorunce hangi dua okunur Allahumme zid hazel beyte teşriyfen ve taÅZıymen ve tekriymen ve mehabeten ve zid men şerrefehu ve kerremehu mimmen Haccehu eviÅtemerahu teşriyfen ve tekriymen ve taÅZıymen ve birra* allahumme entes selamu ve minkes selam*...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
374
858,500Konular
982,391Mesajlar
32,980Kullanıcılar
maliaktan71Son üye
Üst Alt