Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yok Böyle Dans Finalde neler olacak

Yok Böyle Dans Finalde neler olacak
0
72

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Değil Böyle Dans finali ne süre

Yok böyle dans finali, Değil böyle dans final görüntüleri, Değil böyle dans finali

Yüksel Altuğun yazısına göre Yok Böyle Dans bu hafta final yapıyor

Geçen hafta hayatını kaybeden Defne Joy Foster'ın, ölümünden bir hafta önce elendiği dans yarışması 'Değil Böyle Dans', geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı Programın yapımcısı Acun Ilıcalı, Günaydın yazarı Yüksel Aytuğ'a, programın, planlanan tarihten bir hafta önce final yapacağını açıkladı İşte Aytuğ'un yazısı: Değil Böyle Dans, bir hafta önce final yapacak Yarışma, bu pazar günü noktalanacak Defne Joy Foster'ın vefatından daha sonra bu sütunlarda kaleme aldığım yazıda, üç finalistin ansızın birinci bildiri edilmesini, yarışmanın Defne Joy'un anısına sakin bir kutlama gecesi olarak noktalanmasını, altın kupanın da eğitim bursu olarak Defne'nin minik oğlu Can Kılıç'a verilmesini önermiştim Önceki gün Acun ile konuştum Müsabaka bu hafta final yapacakmış (Ancak bir hafta daha sonra final yapılması planlanıyordu) Acun, Final gecesi için bütün aynısı olmasa bile senin yazdıklarına aynı planlarımız vardedi ve ayrıntıya girmedi Eminim Acun, Defne'nin anısına ve onu sevenlerin acısına uygun bir final planlamıştır*

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt