elektronikci
FD Üye
Yoğurtlu Tel Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım çay bardağı tel şehriye
- 1 su bardağı yoğurt
- 1 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 3 yemek kaşığı sıvı yağ
- 4 su bardağı su
- 1 yemek kaşığı un
Yoğurtlu Tel Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Sıvı yağ ve şehriyeyi rengi kızarana karıştıralım.
- Sonra unu ekleyip kavuralım.
- Sonra üzerine suyunu ekleyerek 10 dk kaynatalım.
- Sonra yoğurt ,yumurta ve kekik ,tuzu ekleyelim ve şehriyemize karıştırarak dökelim ve pişmeye bırakalım.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.