Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Sevgilime Anlamlı Sözler

Yeni Sevgilime Anlamlı Sözler
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeni Sevgilime Manalı Sözler Sevgilime Anlamlı Sözler yeni Sevgilime Anlamlı Sözler kısa Sevgilisine anlamlı ve hoş sözler yazmak isteyen, göndermek isteyenler için, bu yazımızda en hoş sevgiliye anlamlı sözleri paylaşıma açıyoruz Melek'ler 1549105503 1549105503 yenisevgilimeanlamlisozler5c557963b5df6yenisevgilimeanlamlisozler5c557963b5df6 yenisevgilimeanlamlisozler5c557963b5df6 Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan Her Seferinde Kalbim Diğer Bir Isyan Çıkarıyor Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim Lakin Elimde Değil Ne Seni Hoşlanmamak Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel Yanıma Gel fakat; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim Benim Kalbimi Acıtmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Acilen Güneşin Batmasını Bekle Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üzerine Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Vefat, İnan Uğrunda Ölmeye Bedel Be Gülüm Ağzımın Tadı Yahut, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Daima Güzel Gözlerinin Seni Yıldızlar Kadar Çok Seviyorum Onlar Dek Aydınlık ve Onlar Değin Yakınsın Bana, Tek Ayrım Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği in Kanatları Öyle Büyük Olsun ki En Günahsız Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin Gözlerin Dere, Kirpiklerin Köprü Olsun Ben Bütün Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun Yağmur, mutluluğuma gölge çökertmek için yağıyorsun aldırmıyorum Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum Dünyanın dört bir yanına dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar fakat kanıma susamışlar kanlarına susamışım Seni bulmaktan fazla seslenmek isterim seni sevmeden önce kavramak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana daima yeniden başlamak isterim Hakiki aşklar bitmesini haberdar olan aşklar olduğuna göre,ırk ya defalarca sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken istek tutmadım birincil defa yalnızca teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!! Seni hoşuna gitmek acıların en büyüğü olsa lüzum,seni düşünürken ağlamak yaşanabilecek en büyük mutluluk demek Bir serçeydim sürüden bölünmüş, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş Aşk günah olmayacak kadar günahsız, esir olmayacak kadar özgürlük, unutulmayacak değin derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak değin takımdır Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler katiyen uzun vakit ayakta kalamazlar Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın Ne vakit gelirsen gel,başıma taç olursun Sen benim eski yok , eskimeyen DOSTUMSUN Ya Sözlerin Aklımda, Veya Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Veya Fazla Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Hoş, Yada Özlenen Fazla ÖZEL Sözlerin büyük, yüreğin minik! Hataların yanlışların çok,doğruların değil! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsunKendine göre uğurlu, bana göreyse zavallısın! İçinde o kadar bir umut taşıki onu senden kimse alamasıngözlerin hep gülsünonuda kalbinde böylece bir saklaki gerçekten isteyen bulsun Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir Dertlerin kum adam başına değin küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol oysa gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun Hoççakal Allah a emanet ol natürel ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa? Gözyaşı Dökmek çocuklara, kusuruna bakmamak ise Allah a kasıtlı olarak Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem Dünyanın en güzel şeyini sana saptamak isterdim, Ama seni sana nasıl verebilirim ancak? Kalbinde yer yahut Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim O sadakatsiz kalbin hissetmesede Sana bu şarkıyı dinleteceğim Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede Sana sevmeyi öğreteceğim Yaşam bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o vakit her yer yeşerecek Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsunRüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsunYağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsunKorkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun Seni asil insanların kolay sevgileriyle yok, kolay insanların asil sevgileriyle sevdim Bu hoş aşkımıza nokta sıralama, sana kucak dolusu virgül getirdim? Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne dek sevdiğimi soracak olsaydın, inan fakat birtanem her gün yağmur yağardı Irk tanıdım yıldızlar gibiydi, tümü parlıyordu, tümü gökteydi Lakin ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? Seni bulmaktan fazla aramak isterim! Seni sevmeden önce çakmak isterim! Seni bir ömür boyu son vermek değil de sana hep yeniden başlatmak isterim Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, dahası aşk vardır seni anlatır Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına küçücük bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir kere görülebilen olağanüstü bir rüyasın! Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin değin yanındayım Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben daima ordayım! Sana yıldızlar dek yakın edinmek isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar dek yakın almak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın elde etmek isterdim fakat beni, seni sevdiğim değin sevebilmen için? Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun! Bana o kadar bir mektup yaz ancak sevgilim açar açmaz duyayım kokunu Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun Bana böylece bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve o kadar bir mektup yaz ancak sevgilim varsın ölümüm olsun yardımcı olmak mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana bol miktarda olsun ivedi tükenmeyenlerinden İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları? Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım Sonradan ismini her yere yazdım İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım! Güneşin buz tuttuğu yerde bir ateş görürsen, bil oysa o yalnız senin için yanan kalbimdir Eğer seni nasıl ve ne değin sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi açıklama yapmak için kelimeler bulamıyorum Fakat bir şeyi bil fakat seni çok seviyorum? Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler Irk onu hayatı her tarafında şayet bir kez görürler Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem? Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni pek çok seveceğim ama bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın yiğitlik veren sevinç yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum Yüreğim hafif ıslaktır benim gizli köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kere güneşe asmaktan Seni hatırından çıkmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Doğrusu yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten Gözlerin dere kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Buruk hasret batmış geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? ağır ağır eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla minik melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi? Nasıl ama uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana, uzaktan olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar dek yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın almak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi Seni o kadar çok seviyorum ama Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir define saklanırmış Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Bir Takım rüyalar diğerlerinden fazla uzun sürer Bazıları da fazla çok güzel Benim en uzun ve en güzel rüyam şu lahza bu mesajı okuyor Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzaktan bir şehirde gözlerim onu arıyor Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanında Öpsem doyasıya, koklasam seni En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun Bugün yeni bir birahane keşfettim mezarlığın karşı Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında Bugün yeni bir birahane keşfettim mezarlığın karşısında Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim veya bütün karşısında Paylaştıkça artan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gökuşağını peşine düşüp takip ettim geçenlerde sende bitti En değerli hazinemsin benim, canımsın Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin Sesini duysam da her an yüzünü bakmak gibi değil, özlediğimi bil her lahza hiçbir şey seni hoşuna gitmek gibi yok Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi? Ben asla ağlamam deyip her gece yatağa yattığında aklına o gelip gözünden iki damla yaş süzülüyorsa eğer utançla işte o vakit aşıksın demektir Kar parça başına eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damlanın serinliğini biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön yeter ben o rüzgarda olacağım Seni ne dek sevdiğimi iyi anlamak istiyorsan; yağan her yağmur damlasını yakalamaya calışyakalayamadığın her yağmur damlası seni ne dek sevdiğimin ispatıdır Güneşin birincil ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan sebepsiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeterBen o tatlı sessizlikte seninleyim! Gök yüzünde bir yıldız seç büyük ve parlak olsun yanında bir yıldız daha seç büyük ve aydınlık olması kayda değer yok senin yanına olsun yeter