Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

anlamlı sözler

anlamlı sözler
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
2019 manalı sözler anlamlı sözler 2019 sözler 2019 manalı 2019 anlamlı sözler, söz, sözleri, msj, mesajlar, mesajları, sms, smsler burada arkadaşlar Sevdiğime manalı bir söz arıyorumdiyenler, işte size 2019 yılının en anlamlı ve en hoş sözleri Melek'ler2019anlamlisozler5c556ecf5569calt İsterseniz bir kaç uygun değişim ve eklmede yapabilir, sevdiklerinizi 2019 manalı sözlerle etkileyebilirsiniz2019anlamlisozler5c556ecf5569calt 1549102795 1549102795 2019anlamlisozler5c556ecfb56a82019anlamlisozler5c556ecfb56a8 2019anlamlisozler5c556ecfb56a8 Yanağına düşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön, ordayım! *Abes bir sinema salonunda oynuyor,kimsesiz çektiğim siyah beyaz sessiz,son film Ne kuşları seyreden kedi değin heyecanlıyım artık ne de o kuşlar değin salak ve kendine hakim…Kamera stop! Yalnızlığıma kapalı gişeyim * Halk tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, tümü gökteydi Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim? * Tüm mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… bir parça mutluluk, bir parça umut ve bir tutam sevinç gönderiyorum sana * Bir gül almak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip yeniden oradan çıkmamak için? * Seni bulmaktan fazla aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu son vermek değil de sana defalarca yeniden açılmak isterim * Seni asil insanların basit sevgileriyle yok, kolay insanların asil sevgileriyle sevdim Bu güzel aşkımıza nokta yatırma, sana kucak dolusu virgül getirdim? * Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne dek sevdiğimi soracak olsaydın, inan oysa birtanem her gün yağmur yağardı *sen benim farkımı farkedemedin, bundan böyle farketsen de farketmez, beni farkedenler senden FAZLA FARKLI!! *bir şiirin içine sığındım,ayrılıklar bitince haber verin!!! *yanımda kimse olmadığından değil yalnızlığım,yalnız olduğumu söyleyebileceğim kimsem olmadığı için yalnızım… *kaç cadde var gördüğümde ağladığım bilirmisin? yalnızlıktan midem bulanır gel desem gelirmisin? *aşık olmak değil bir ömür boyu sevmektir beceri… *hayat kalbini okuyacak bir şarkıcı yaratmadıysa, aklını konuşacak bir filozof yaratır… *ölüm öncesi dermansızlık var gözlerimde… gölgem bile boğmak için fırsat arıyor!!!  

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt