Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Yeni eğitim öğretim yılı başladı

Yeni eğitim öğretim yılı başladı
0
77

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
2022-2023 eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenciler okullarına gelerek dersbaşı yaptı. Veliler de öğrencilere eşlik etmeyi unutmadı.

Similar threads

Okul öncesi ve birinci sınıflar için ahenk eğitimi geçen hafta tamamlandı. Uyum haftasının akabinde bu sabah prestijiyle yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen bugün dersbaşı yaptı. Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, veliler de okul kapılarında kalabalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü'nce, 2022- 2023 eğitim ve öğretim yılı için Cumhuriyet Meydanı'nda merasim düzenlendi. Daha sonra onur defterini imzalayan Yentür, "2021-2022 eğitim ve öğretim yılında uyguladığımız projeleri gözden geçirerek, elde ettiğimiz birikim ve deneyimlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Türkiye genelinde 12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın heyecanı, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne(DEÜ) bağlı Özel 75. Eğitim Kurumları’nda da yaşandı. Yeni eğitim devrini sevinçle karşılayan DEÜ’lü minik öğrenciler, hem arkadaşlarına hem de okullarına kavuşurken; DEÜ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı nedeniyle Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’nin hazırladığı eğitim kitlerini minik öğrencilere armağan eden Lider Engin, “Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı iletisi yayınladı. Bakan Özer’in bildirisi şöyle, “Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler, 2022-2023 eğitim öğretim yılını başlatmış olmanın sevinci, heyecanı ve mutluluğuyla sizleri selamlıyorum. Eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
858,500Konular
982,380Mesajlar
32,976Kullanıcılar
arktristSon üye
Üst Alt