Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okul öncesi ve birinci sınıflar için ahenk eğitimi geçen hafta tamamlandı.
Uyum haftasının akabinde bu sabah prestijiyle yaklaşık 19 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen bugün dersbaşı yaptı.
Öğrenciler okullarına dönmenin heyecanını yaşarken, veliler de okul kapılarında kalabalık...
İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü'nce, 2022- 2023 eğitim ve öğretim yılı için Cumhuriyet Meydanı'nda merasim düzenlendi.
Daha sonra onur defterini imzalayan Yentür, "2021-2022 eğitim ve öğretim yılında uyguladığımız projeleri gözden geçirerek, elde ettiğimiz birikim ve deneyimlerle...
Türkiye genelinde 12 Eylül Pazartesi günü başlayan 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nın heyecanı, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne(DEÜ) bağlı Özel 75. Eğitim Kurumları’nda da yaşandı. Yeni eğitim devrini sevinçle karşılayan DEÜ’lü minik öğrenciler, hem arkadaşlarına hem de okullarına kavuşurken; DEÜ...
Narlıdere Belediye Lideri Ali Engin, 2022-2023 eğitim öğretim yılı nedeniyle Narlı Mahallesi’ndeki İlhan Onat İlkokulu’nu ziyaret etti. Narlıdere Belediyesi’nin hazırladığı eğitim kitlerini minik öğrencilere armağan eden Lider Engin, “Bugün İlhan Onat İlkokulu’nda çocuklarımızın gözlerinde...
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı iletisi yayınladı.
Bakan Özer’in bildirisi şöyle, “Değerli Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler ve Değerli Veliler, 2022-2023 eğitim öğretim yılını başlatmış olmanın sevinci, heyecanı ve mutluluğuyla sizleri selamlıyorum. Eğitim...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.