Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yeni Başlayanlar İcin Android Uygulamalar

Yeni Başlayanlar İcin Android Uygulamalar
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Android Uygulamalar Yeni Başlayanlar İcin

Android işletim sistemli bir telefonunuz varsa ilk yapmanız gereken eğlence, paylaşım, resim, muzik ve video gibi binlerce uygulama arasından istediklerinizi telefonunuza yuklemektir İşte size yardımcı olabilecek başlangıc uygulamaları:

Youtube
Search Maps
Msn Messenger
Google Chrome
İnstagram
İpad
İtunes
Apple Store
Photo Edit
Twitter
Facebook

Similar threads

Android Uygulamalar Yeni Başlayanlar İçin Android işletim sistematik bir telefonunuz varsa ilk yapmanız gereken misafir etme, paylaşım, fotoğraf, müzik ve video gibi binlerce tatbik arasından istediklerinizi telefonunuza yüklemektir İşte size tezgâhtar olabilecek başlangıç uygulamaları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Yeni Başlayanlara Tezgâhtar Olabilecek Android Uygulamaları Android Uygulamalar Yeni Başlayanlar İçin Yeni Başlayanlar İçin Android Uygulamalar Hangileridir Sevgili melekler, android telefona yeni geçiş yaptıysanız bu konu bütün size kadar Hemen sizlerle paylaşacağımız Android Uygulamalar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
En İyi Android Uygulamaları nelerdir Google'ın da desteği ile hızlı bir gelişim icersindeki işletim sisteminin mobil icerik mağazası Android Market, barındırdığı yazılımların ucretsiz oluşuyla da dikkat cekmeyi başarıyorİşte en İyi Android Uygulamaları; En Populer Uygulamalar ; Google...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
En Populer Ucretsiz Android Uygulamaları Mobil dunyanın yukselen yıldızı Android, ucuncu şahıs yazılım desteği konusunda da iyi bir ivme yakalamayı başarmış durumda Google'ın da desteği ile hızlı bir gelişim icersindeki işletim sisteminin mobil icerik mağazası Android Market...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Samsung Intercept Smartphone Modeli Samsung ve Sprint, Android smartphone urun serisinin yeni uyesi Samsung Intercept akıllı cep telefonunu duyurdular 3 inc buyukluğunde dokunmatik ekrana, 32 megapiksel cozunurluklu dijital kamera ile fotoğraf ve video kayıt fonksiyonuna ve kayar kapaklı Q...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt