Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

En İyi Android Uygulamaları

En İyi Android Uygulamaları
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
En İyi Android Uygulamaları nelerdir

Google'ın da desteği ile hızlı bir gelişim icersindeki işletim sisteminin mobil icerik mağazası Android Market, barındırdığı yazılımların ucretsiz oluşuyla da dikkat cekmeyi başarıyorİşte en İyi Android Uygulamaları;

En Populer Uygulamalar ;

Google Maps Navigation
Facebook uygulaması
Drag Racing oyunu
Defender oyunu
Assaulter oyunu
Talking Tom Cat
Angry Birds
Gmail

Similar threads

En Populer Ucretsiz Android Uygulamaları Mobil dunyanın yukselen yıldızı Android, ucuncu şahıs yazılım desteği konusunda da iyi bir ivme yakalamayı başarmış durumda Google'ın da desteği ile hızlı bir gelişim icersindeki işletim sisteminin mobil icerik mağazası Android Market...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
En İyi Android Uygulamaları nelerdir Google'ın da desteği ile çabuk bir gelişim içersindeki işletim sisteminin mobil içerik mağazası Android Market, barındırdığı yazılımların ücretsiz oluşuyla da dikkat çekmeyi başarıyorİşte en İyi Android Uygulamaları; En Popüler Uygulamalar ; Google...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
En Popüler Ücretsiz Android Uygulamaları Mobil dünyanın yükselen yıldızı Android, üçüncü şahıs yazılım desteği konusunda da iyi bir ivme yakalamayı başarmış durumda Google'ın da desteği ile seri bir gelişim içersindeki işletim sisteminin mobil içerik mağazası Android Market, barındırdığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
En İyi Android Uygulamalar WhatsApp Messenger ile uygulamanın yuklu olduğu diğer arkadaşlarınızla bedava konuşabilirsiniz Dolphin Browser HD: Cep telefonunuzda veya tabletinizde sekme desteğine sahip farklı ve hızlı bir web tarayıcısı denemek istiyorsanız, Dolphin Browser HD ’yi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
imagesgayriresmiandroidmarketgeliyor5b0a31b1e345d Gayri Resmi Android Market Yolda Android Market'te bulamadığınız uygulamaları internette aratıp yukleyebiliyorsunuz Ancak bu işi daha da kolay bir hale getirecek gayriresmi bir Android mağazası yolda ClockworkMod'un yapımcısı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,505Konular
982,771Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt