Yelpaze Tavuk Rengarenk Tanımı İçin Materyaller
- 500 gram tavuk göğsü
- 2 adet yeşil biber
- 1 adet domates
- Yarım limon
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- 2 diş sarımsak
- Kimyon
- Karabiber
- Tuz
- Kekik
- Taze nane (Yada kuru nane)
Yelpaze Tavuk Rengarenk Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Tavuk göğüs etine enine kesikler atın.
- Attığınız kesiklerin içlerine sırasıyla gereçleri dizin.
- Üzerine hazırladığınız sosu bir fırça yardımı ile sürün.
- 200 derece evvelden ısıtılmış fırında ortalama 20 dakika pişirin.
- Fırından fırına fark olacağı için orta ara denetim edin ????
- Ben etrafına soğan ve patates kesip hazırladığım sostan sürüp fırınladım sizde isterseniz yapabilirsiniz ???????? olağanüstü oluyor ????
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.