Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

yazacak başlık yok acilen bir yardıma ihtiyacım var

yazacak başlık yok acilen bir yardıma ihtiyacım var
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Merhaba Arkadaşlar

KONU UZUN OLDU BIRAZ LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYUN SIKILMAYACAĞINIZDAN EMİNİM

bu konuya aynı bir konuyu geçen yılda açmıştım Bir kaç önerge geldi fakat olmuyor neyse her yerde bahsedeyim önerilerinizi bekliyorum lütfen

Ben 10derslik öğrencisiyim peşimde bir kız var Ben hiç ümit vermedim hiç sinyal yakmadım defalarca uzaktan durdum bana açıldığından beri Ben bu kızdan kurtulmak için her yolu denedim arkadaşlarım ilk ilk olarak dediler ki git yüzüne söyle peşini bırak diye bırakır, gittim söyledim Hazır dedi 23 gün geçti yine benzer tas benzer hamam Bıraktığı yerden devam ediyor özel hayatıma KESINTISIZ müdahale ediyor bir diğer kızla hiçbir surette konuşmama müsade vermiyor (mesela sıra arkadaşım kızdı bugün gördüm ağız dalaşı ediyorlardı yanına oturmicaksın vs) psikolojimi tamamen bozdu sıra arkadaşım söylediğim gibi bir kızdı ve oldukça sevdiğim dostça biriydi memnundum kısacası hemen onun yüzünden o kalktı yerine sevmediğim biri geldi Yani bundan böyle olmadı bu kız bana 1 sayfa aşk mektubu yazmıştı dedim oysa peşimi bırak yoksa idareye gider seni şikayet ederim bana dedi ancak söyle azami annemi babamı çağırırlar ben dayak yemeye razıyım + benim annem babamdanda korkusu yok yani özür dileyerek söylüyorum ki psikopat manyağın teki derslik öğretmenine söyledim olmadı okul kılavuz öğretmenine gittim o konuştu yeniden olmadı gittim yalvardım peşimi bırak diye yeniden olmadı bundan böyle ben ne yapacağımı şaşırdım erkek değilki çekip bir kenara ağzını burnunu kırıyim lütfen bana bir destek edin

858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt