Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaş sorunu 20-17

Yaş sorunu 20-17
0
146

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar ben üniversite 1 sınıftayım kız ise lise 3 e gidiyor Bu yüzden olaya soğuk bakıyorumBu yaşlarda 3 yaş fark çokmuş gibi geliyor bana birazcık açıklama yapabilir misiniz ?

Similar threads

Evet arkadaşlar maalesef durumum bu isterseniz ilk önce kendimden birazcık bahsedeyim Ben 24 yaşında üniversite son sınıftayım Gözlerimi dünyaya köyde açtım ilkokulu köyde okuduktan daha sonra ailem gerçekte beni okutmak istemedi ama ben cebren okumaya direndim neyse 4000 nüfüslu minik bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Merhabalar Arkadaşlar; Sorunum: Benim sorunum kızlarla derin sohbetlere girememe, daha yakın davranamama Birazcık kendimden bahsedeyim Yaşım 20, üniversite 1 sınıftayım dış görünüş olarak, Allah' a şükür tipimin, üst baş olarak, her şeyin yerli yerinde akıcı olduğunu düşünüyorum Şahsiyet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Arkadaşlar merhaba 1 yıldır bir kız arkadaşım var ben üniversite 1 deyim o lise 3 te okuyor benden 4 yaş minik birbirimizi seviyoruz ama eğri oturup içten konuşmak lüzum brnim kızın fiziki durumu baya iyi babası felan mütahitlik yapıyor annesi falan iyi bayan beni biliyor şimarık yetiştirilmemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Merhaba arkadaşlarBen lise 2 öğrencisiyimMeslek lisesinde okuyorumO yüzden anlıyacağınız tiplerden dolu(keko,apaçi,serseri) lakin ben bunlarla dost olup gün içinde kendi kendime eğleniyorum bunlarla Yaptığı hareketler tavırlar felan bana fazla gülünç geliyor bunlarınNeyse konuya geliyim ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Arkadaşlar ben Lise 2'ye gidiyorum Serviste Lise 1'e giden bi kız var ve Yan Apartmanımızda oturuyor Birlikte binip birlikte iniyoruz Ve ben ondan galiba hoşlanıyorum Lakin ben Lise 2 o Lise 1 Keza aramızda yaş farkı var Aramızda katiyen bir şey olacağını düşünmüyorum zaten fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
165
858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt