Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yardım edin yada öneri

yardım edin yada öneri
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yardım edin yada öneri hamileyim 5 aylık ama fazla şiddet geçiyo sürekli kanamam var meger çocuklar ikizmiş diğeri kesenin dışında kalmış ve gelişememiş o yüzden böle ağır bi hamilelik geçiriyormuşum defalarca oturup yatıyorum bunaldım destek edinyardimedinyadaoneri5c51843eed9a1gifalt :cry: Cry :cry:  

Similar threads

arkadaşlar ne oluurr yardım edin bana bir akıl verin fazla çaresizim allahım fazla çaresizim lafa nerden ve de nasıl gireceğimi bilemiyorum arkdaşlar lakin inanın şuan bu yazıyı yazarken gözyaşlarım önüme akmakta çok fazla sevdiğim bir liseden kız arkdaşım var ve maalesef şuan fazla güç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
slm arkadaşlar ben 17 yaşında lise 3 dışarı giden biriyim bizim sınıfta bi kız var fakat çok seviyom kendime bakıom ben hoşlanıom mu aşığım mı ben aşık olmuşum fazla hemdekıza öneri etmeden önce defalarca bakıodum arkadan arkadan kesiodum bu da ayrım ediodu söleme me 3 gün kala bakmayınca o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
“ İki ayrı insan” tarafından oluşturulan aile, bunun doğal sonucu olarak, çatışma ve uyumsuzluk potansiyelini de taşır. Bazen aile sorunları çözme mekanizması olarak çalışırken, bazen sorun üreten bir mekanizma haline gelebilir. Bunun sonucunda aile boşanma kararı alarak evlilik birliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Niçin İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta alışılagelmiş arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar evvelden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler doğruca sadece bir kaç tık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
858,505Konular
982,809Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt