Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yar..gidiyor musun..? git--me

yar..gidiyor musun..? git--me
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
yargidiyor musun? gitme 1549075757 1549075757 yargidiyormusungitme5c550531acc73yargidiyormusungitme5c550531acc73 http:img340imageshackusimg3402161xsebahatx22972cg3kp81ul9 yargidiyor musun? g i t m e ancak böylece fazla alışmıştım kifarketmiyor musunkokun iliğime işlemişGiTMe Yar gidiyor musun? GiTMeiçimde bir korku var bu ayrılık yok demen neye hamile?ne gelecek bu kara günlerin gerisinde?güneşli günler mihayır!yağmur,balçık,su baskını bundan sonrası!ayrılık yok deme GiTMeayrılık olur bir adım sonrası Biliyor musun? Böyle baslar ayrılıklar yargidiyor musun?GiTMe bu sefer duy feryatlarımıarkanı dönüp rüzgarlar estirmebir adım daha atarsan fena olacak sonumyitme Gel biraz; kokunu bırak, Baharımı al; soguktur oralar hadi vazgeç bu çılgın sevdandan!üşürsün,kırılırsınkokun benden başkasına afacan aldanırsınağlatılırsınGiTMe düşme düşümdenezme yüreğimiGiTMe Aglıyor musun? Aglama; hayırlar ugurlar gidiyorsunbana arkanı döndün yar!bana sırtını dönüp bir adım daha atabildin!!yıkılmadın ayrıca dedağlar gibiydingeçip gidebildingözlerime bakarken benden vazgeçebildinyolun açık olsunuğurlar olsun Gurbete giden döner mi dönmez mi Belirlenmiş degil bilirim Ben bir karaagaç gölgesi buldum Cebimde ümitlerim gittindağlar gibiydinaltında kaldı sevdamkaranlıkta kaldım ümitlerimi rafa kaldırdımsevinçlerim yok artıksen gelene kadar güneş yok gölgendeyim yargidiyor musun? g i t m e aLıntıdırI  

858,505Konular
982,813Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt