Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yaprak Dökümü'nün 4 Güzeli

Yaprak Dökümü'nün 4 Güzeli
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yaprak Dökümü'nün 4 Güzeli yaprak dökümü güzelleri necla yaprak dökümü fikretin kızı necla dokumu leyla Ekranlarin sevilen dizisi Yaprak Dökümünun karamsar babasi Ali Riza Bey’in uc guzel kizi ve gelinini canlandiran basarili oyuncular; Bennu Yildirimlar, Gokce Bahadir, Fahriye Evcen ve Deniz Çakir ile konustuk Keza oynadiklari karakterleri anlattilar hem de dizi ve oyunculuk dunyasina dair onemli aciklamalarda bulundular Bennu Yildirimlar (Fikret) 1549262556 1549262556 yaprakdokumunun4guzeli5c57dee055b9fyaprakdokumunun4guzeli5c57dee055b9f http:wwwsehirtiyatrolaricomsanatcilarfotbennuyildirimlar02 Herkes oyuncu oldu Fikret karakteriyle buyuk alaka topladiniz Size gelen tepkiler nasil?​ Ailenin en buyuk kizi Fikret’i canlandirmak benim icin buyuk bir hoşgörü Fikret’in vicdani sorumlulugu pozitif olan, etrafindakileri bir arada tutmaya calisan bir yapisi var Fikret ile yaklaşık olarak butunlestim Galiba bu duygu ekrana iyi yansidi Sokakta yururken insanlardan cok guzel iltifatlar aliyorum Şehir Halkı Tiyatrosu’nda da ayni karakteri canlandiriyorsunuz degil mi?​ Evet, uc yildir Şehir Halkı Tiyatrosu’nda da ’Yaprak Dökümü’nde oynuyorum Orda da Fikret’i canlandiriyorum Roman gunumuze uyarlandigi icin dizide sadece donem farkli Dizilerde yer alan oyuncular başlıca tiyatroyu ikinci plana itiyorlar Peki siz?​ 20 yasindan beri tiyatrodayim 18 yildir bu sahneden besleniyorum Bunlari da zamani geldiginde sectigim islerde kullaniyorum Sadece evimde veya cesitli dizilerde edinmek beni oyuncu olarak besleyemez Ben oyunculuk askimi gercek anlamda tiyatroda yasiyorum Popularite gercek oyunculugun onune geciyor mu?​ 90 tane dizi cekiliyorsa ve bunlarin standartlari soru isaretleriyle doluysa, hem bu isten ekmek yiyenlerin hem de halkin sorunlara yanit bulmasi gerekir Dizilerin magazinsel boyutu beni hic ilgilendirmiyor Yapimci ve yonetmenleri de ilgilendirmemesi gerekiyor Oyunculuk tanimi gunumuzde yerini buluyor mu sizce?​ Oyunculuk onune gelen her insanin rahatlikla yapabilecegi bir meslek konumuna sokuldu Cümbür Cemaat oyuncu oldu Bu acidan iyi bir durumda oldugumuz soylenemez Bu iste diretip senelerini veren insanlara buyuk saygim var Ama oyunculukla alakasi olmayan sadece bir sekilde populer olduklari icin dizilerde oynayanlara cok kiziyorum Lakin sonucta kimseyi engelleyemezsiniz Talep istek meselesi Ama populer isimler tiyatroda da yer aliyor​ Yine ayni cevabi verecegim; kimsenin tiyatro yapmasina engel olamazsiniz Eger tiyatro gerçekleştirmek istiyorsa yapar Karari halk müziği verir Gokce Bahadir (Leyla)​ xfUid21549262556 1549262556 yaprakdokumunun4guzeli5c57dee13f674yaprakdokumunun4guzeli5c57dee13f674 http:gokcebahadirforumupcomimagesavatarsgokcebahadir6 Gercekten istiyorsam yaparim​ Leyla karakteriyle aynı yonleriniz var mi?​ Ailenin ortanca kizi Leyla yasinin gerektirdiklerini yasayan bir kiz İcinde cok buyuk heyecanlari olan ama babasina karsi saygisindan dolayi bunlari dizginlemeye calisan bir insan Ben cok inisleri cikislari olan biriyim Gunum gunume uymaz Yasim Leyla’dan daha buyuk Lakin heyecanlarim hic dinmedi Yasini hisseden biri degilim, cocuk ruhluyum Leyla’yla heyecanlarimiz birbirine benziyor Ama ben hayati kontrollu yasamiyorum Oyuncu olarak kendinizi su anda nerede goruyorsunuz?​ Ben idealleri olan, azimli biriyim Bir seyi gercekten istiyorsam, ona ulasmak icin her seyi yaparim Eger yetenegim varsa bunun ayrım edilecegine inaniyorum Mutlaka oynamayi cok istediginiz bir karakter vardir Şu belli başlı dek defalarca kendime yakin rolleri oynadim Lakin asil hayalim aykiri tipleri oynamak Mesela sizofren bir karakter Fahriye Evcen (Necla)​ 1549262556 1549262556 yaprakdokumunun4guzeli5c57dee20619ayaprakdokumunun4guzeli5c57dee20619a http:wwwinternetteyimnetmedyagozmimagesfahriyeevcen Tesadufen dizi oyuncusu oldum Necla oynamasi baskı bir kişilik degil mi?​ Benim icin güç ya da kolay rol diye bir sey değil Necla da digerleri gibi buyuk zorluklar yasiyor Necla da yanlis kararlariyla bu dökümün bir parcasi Almanya’da dogup buyumus biri olarak Turkiye’de hic güçlük yasadiniz mi?​ Evet, yasadim Almanya ve Turkiye birbirinden cok farkli iki ulke Sosyal yaşam, ekonomik sartlar cok farkli Turkiye’de hayat daha güç Nasil dizi oyuncusu oldunuz?​ Almanya’da tiyatro oyunlarinda rol aliyordum Televizyonla alakam hic olmamisti Turkiye’de bazi tesadufler sonucu televizyonla tanistim Burada sansimin yaver gittigini dusunuyorum Birazcık ailenizden bahseder misiniz?​ Benim ailem de tipki dizideki gibi kalabalik Dort kiziz, uc ablam var Annemle babamin Ali Riza ve Hayriye karakterleriyle cok aynı yonleri var Aile duzenimiz ayni Dizideki gibi bizim evde de aksam yemeklerinde herkes ayni masada elde etmek zorunda Deniz Çakir (Ferhunde) Biz bir aileyiz Kadin İsterse dizisindeki Alev roluyle uyarı ceken Deniz Çakir, ayni dizide oynayan Cihan Ünal’la yasadigi askla gundeme gelmisti Ardindan İki Arada Ask adli dizide rol alan Çakir, Yaprak Dökümünde Ali Riza Bey’in gelini Ferhunde’yi oynuyor Çakir canlandirdigi kişilik hakkinda sunlari soyluyor: Ferhunde 25 yasinda bir banka memuresi Elindekilerle hicbir zaman yetinmeyi bilmeyen sıcacık ve luks duskunu bir kadin Ayni bankada calistigi Ali Riza Bey’in tek oglu Şevket’i etkiliyor Evli oldugunu gizleyen Ferhunde, Şevket’in etrafina karabulutlari topluyor Yaprak Dökümü ile oyunculuk anlaminda kendini fazlasiyla tatmin ettigini bildiren Çakir; Basrol oyuncusundan figuranina tam bir ekibiz Sette bütün bir aile ortami var Boylesine usta bir kadronun arasinda bulunmaktan cok memnunumdiyor  

858,505Konular
982,789Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt