Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

yanlış bölümü seçmiş

Hoş geldin! malayani tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
yanlış bölümü seçmiş
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hatalı bölümü seçmiş ekranalrın sevilerek izlenen yarışma programı Tanıdık Olmayan Gelin' in sunucusu Sema Öztürk eskiden meğersem bankacıymış teferruat haberimizdeki röportajda 'BANKACILIĞA 10 GÜN DAYANDIM!' 1548634428 1548634428 yanlisbolumusecmis5c4e4940750c9yanlisbolumusecmis5c4e4940750c9 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersema16mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE İKTİSAT BÖLÜMÜ MEZUNU OLAN 'YABANCI GELİN' YARIŞMASININ SUNUCUSU SEMA ÖZTÜRK, 'BİR BANKAYA GİRMİŞTİM FAKAT YALNIZCA 10 GÜN ÇALIŞABİLDİM BEN YARATICI GÜCÜMLE BU HAYATTA VAR OLMALIYDIM DİYEREK AYRILDIM' DEDİ Öbür ülkelerden genç kızlar, izaç hayallerini yerine getirmek nedeniyle bir programa katıldılar Müstakbel damatlar, kaynanalar ve gelinler arası çatışmaları, gerilimleri ve yakınlaşmaları bize sunma görevini ise Sema Öztürk üstlendi “Yabancı Gelini sunmanın yanı sıra oyunculuğa da devamlı Öztürk, yarışma programının ve özel hayatının bilinmeyen yönlerini Hafta Sonu dergisine anlattı Sizi birincil VJ olarak tanıdık VJ’lik nasıl başlamıştı? ıstanbul Üniversitesi ıngilizce ıktisat Bölümü mezunuyum Okuldayken Kral TV’yi izliyordum Sunucu olmak fazla küçük yaşlardan beri hayalini kurduğum bir şeydi “Ben de sunucu olmalıyım diye düşündüm kendi kendime Ama önce üniversiteyi kazanmam şarttı Niçin şarttı? Üniversiteye girmeseydim aralıksız rahatsızlık yaşardım, kesintisiz korkardım, içimde “Ya bu iş biterse, o zaman ben ne yaparım? korkusu olurdu Çünkü VJ’lik 30 yaşından sonradan sürdüremeyeceğin bir meslek Aslında benim işim sunuculuktu, ama yaptığım işin adı VJ’likti Bu meslek için ders aldınız mı? ılk başladığımda diksiyon dersleri falan almamıştım Ama sonra Dialog’a gittim, Can Gürzap, Arsen Gürzap, Ayda Aksel ve Selim ıleri’den dersler aldım Yoğun programa yazılıp, 35 ay her tarafında her gün gittim Fazla artı şeyin değiştiğinin farkına vardım Konuşmalarım değişti Sesnefes çalışmaları, sesimin oturmasını sağladı Bundan Böyle birçok cümleyi dürüst telaffuz ediyordum Bu fazla önemliydi bundan başka özgüven kazandırdı tabii BANKACILIĞA 10 GÜN DAYANABİLDİM ıktisat mezunusunuz, niçin kendi mesleğinize devam etmediniz de ekranı seçtiniz? Üniversitede okurken harçlığımı çıkarmam gerekiyordu Bunun için televizyonda çalışmaya başladım Sonradan ağır ağır tanındım, yani popüler olmuştum Aslında okuduğum bölümle ilgili kısa bir çalışmam da oldu Bir bankaya girdim, lakin yalnizca 10 gün çalışabildim Ben becerikli gücümle bu hayatta var olmalıydım ılk programınızın adı neydi? Hatırlıyor musunuz? Tabii ki hatırlıyorum, “Sarışındı O zamanlar sarışındım Yıllarca sarışın gezdim zaten Saçımın doğal rengi de açıktır Yani orijinal sarışınlardan mısınız? Kumral sarışın diyelim Geçtiğimiz yıllarda, büyük ses getiren “Hacı dizisinde rol aldınız Oyunculuk namına sizi memnuniyet eden bir meslek miydi? id Evet, “Hacı fazla kaliteli bir diziydi Dizide Sevil adında, tutkulu, cesur, zorlama ve iktidar hırsı olan güvenli olmayan bir kadını oynuyordum Çoğu ressam isimle birlikte kamera karşısına geçtiğim için oyunculuk adına mükemmel bir tecrübe oldu Ve “Kurtlar Vadisi Pusu her tarafta başladı, siz de dizide Jülide’yi oynuyorsunuz Teklif geldiğinde derhal kabul mü ettiniz? Fazla hoşuma gitti tabii Türkiye’nin en fazla izlenen dizilerinden birinde oynamayı kim istemez? Jülide’yle benzer yönleriniz var mı peki? Kimseyi düş kırıklığına uğratmak istemem fakat hayır, hiç benzer yönümüz değil maalesef Jülide dizide fena bir kişilik Diğer dizileri de izleyebiliyor musunuz? En kötü kim örneğin? Jülide mi, Ferhunde mi (Yaprak Dökümü), Eda mı (Binbir Gecce), Nursel mi (Güz)? Kim fena kıyaslamasına giremem çünkü bu dizilerden bir tek “Yaprak Dökümünü izleyebiliyorum ve Deniz Çakır’ı çok başarılı buluyorum HAYALİNİ KURARKEN TEKLİFİ GELDİ Gelelim günümüze acilen “Yabancı Gelin yarışmasını sunuyorsunuz Önerge nasıl geldi? Televizyonda tanıtımları dönerken iyi bir iş olacağını düşünüyor, “Keşke ben sunabilsem diyordum Ben bu hayaller içindeyken telefonum çaldı ve programı benim sunmamı teklif ettiler Gerçekten koskocoman bir sürpriz oldu Bir gününüz nasıl geçiyor, o günkü programa nasıl hazırlanıyorsunuz? Sabahtan 1000’da şirkette oluyorum Ekibimizle birlikte görüşme yapıyoruz, konu başlıklarını belirliyoruz Sonra çekilen bantları izliyorum Oradan notlar çıkarıp yayına giriyorum 24 saat içinde evde birçok durum oluyordur Onları nasıl eleyip yayına hazırlıyorsunuz? “Tanıdık Olmayan Gelin evinde olan her şey yayına verilmiyor Çünkü haftada sekiz yayınımız var yalnizca Kameraların ulaşamadığı yerlerde dar buluşmalar, görüşmeler oluyor mu peki? Ayrıntısıyla Uğraşma vermeyeyim ama duş haricinde izlenmeyen hiçbir yer yok Yarışmacıları 24 saat izleyen bir ekibimiz var Böyle bir yarışmada sunucu yok de, yarışmacı almak ister miydiniz? Kendimi bildim bileli kameranın ön tarafında olduğum için buna dürüst bir cevap vermem mümkün değil Bir yabancı ile evlenmeyi düşünür müsünüz? Bir Türk ile evlenmeyi seçim ederim ama aşk ve hayatın size ne getireceğini tahmin edemezsiniz Kendinizi beğenir misiniz? Kötü bulmam diyeyim Beğenmediğiniz bir yeriniz ya da özelliğiniz var mı? Saçlarım fazla gür, bundan şikayetçiyim HADDİMİ BİLİRİM ASSOLİST OLAMAM Bir ara Maksim’de assolist olarak çıkacağınız söylendi fakat olmadı Neden? Öneri geldi lakin ben haddimi bilirim, assolistlik bana tarafından yok Müzik dersleri almış mıydınız? şöhret dersleri aldım fakat sadece oyunculuk için Yahut sahneye çıkmak gibi bir niyetim yok Cazip bir öneri gelse sahneye çıkmaz mısınız? Hayır Müzik sektörü fazla güç OKAN BENİ ÇOK ÜZDÜ Okan Bayülgen sizi “Sade Vatandaş programında davetli etti, lakin beklediğiniz kadar süre ayırmadı Bu yüzden gerilim yaşadınız Bitmiş ağırlama etse programına katılır mısınız? Bu programın ardındaki yeniden Okan Bayülgen’in hiçbir programına katılmayacağımı açıklama ettim Kararım belirlenmiş Ona misilleme gerçekleştirmek ister miydiniz? Ben hayatım boyunca böyle detaylara vakit ayırmadım Benim programım tüm usta dostlarıma açık olduğu gibi Okan Bayülgen’e de açıktır Ama Okan’ın beni çok üzdüğünü söylemeden de edemeyeceğim  

858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt