Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yalnızlık - Gulben Ergen..

Yalnızlık - Gulben Ergen..
0
221

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Cok kırgınım butun dostlarıma
Sevgilim seni duşman ettiler bana
Bir hataydı beni secmedin
İnandın onlara
Sihirli sozlere aldandın
Buyu yaptılar sana

Yalnızlık alır goturur
Oy beni yazık bana
Eller boyledir hep ayırır
Karışıp sevdala
Eller boyledir hep ayırır
Karışıp sevdala

Similar threads

Fettah Can Yalnızlık şarkı sozleri Fettah Can Yalnızlık şarkısı sozu Cok kırgınım butun dostlarıma Sevgilim seni duşman ettiler bana Bir hataydı beni secmedin İnandın onlara Sihirli sozlere aldandın Buyu yaptılar sana Yalnızlık alır goturur Oy beni yazık bana Eller boyledir hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Fettah Can Yalnızlık Şarkı sözü Fettah Can Yalnızlık şarkı sözleri Fettah Can Yalnızlık şarkısı sözü Merhaba Sevgili Melek'ler ve Fettah Can hayranı olan bütün misafirler, bu yazımızda Fettah Can'ın Yalnızlık adlı şarkısının sözlerini sizlerle paylaşıyoruz 1549250128 1549250128...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Gulben Ergen Senin İcin Şarkı Sozleri Gulben Ergen Senin İcin Şarkı Sozu Soyle neden beni istemedin Ben her gece sana ağlıyorum Aşk icin harcanan omre yazık Sayende kalbimi dağlıyorum Kıskandım seni bir insafsız yuzunden Beni anlamadın Ağladım hem de cok ama cok ağladım Sen bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Sibel can benim adım aşk Albumu şarkı sozleri Git sen de git unut beni Git sen de git herkes gibi Bir buyu bir lanet bu Bitmedi omur boyu Galiba sevilmeyi hak etmedim Bir ben miyim yenilen kadere Bir ben miyim bana hukmediyor Hic hatrım gecmedi mi bir kere Yine bir bana zulum ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Eveet daha once album tanıtımını DarK Burada! yapmıştıŞimdi de şarkı sozlerine bi bakalımimagesoykuberkikiaradaalbumusarkisozleri5adaec1ae9d1dgif Gonul Arsızı Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman ağla Kendi ettiğine Kendi ettiğine Kendi ettiğine Zaman zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt