Yalinz Kumru Ayna Ayrılıyoruz sanırım bu son gece Gözlerin anlatıyor bırak birşey söyleme Ayrılıyoruz ateşler yanıyor içimde Sensiz nasıl olacak şu koskoca şehirde Bilemem ne değin sürecek bu acı Bildiğim her aşkın bir sonu var Elbet unutur insan zamanla Daha çok taze acım çok yolum var Kumrular gibi iki sevgili acı günlerden geçmedik mi Ne hayalleri bebekler gibi el ele verip büyütmedik mi Git gidebildiğin en uzaktan şehirlere Git gidebildiğin en uzakta sahillere Ben yaşarım payıma düşeni sen üzülme Git buralar çoktan kül hasretinle Her hakiki aşık bir bebektir meleklerin gözünde Ve her gerçek aşık için ağlamaklı bir melek vardır gökyüzünde Gereksiz Yere bakma göremezsin zaten görmüş olsan gitmezsin Git gidebildiğin en uzaktan şehirlere Git gidebildiğin en hoş ümitlerle Ben böyle de yaşarım toz duman benim için üzülme Her taraf sen batmış anılar bu bana yeter Hemen git
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.