Yalancı Mousse Tanımı İçin Malzemeler
- 2 paket krem şanti
- 2.5 çay bardağı süt
- Çikolatalı bisküvi
- Damla çikolata yahut kalıp çikolata
- Muhallebilik kadayıf (İsteğe bağlı)
- Pudra şekeri
Yalancı Mousse Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bir türlü kıvamını tutturamadığımız mousse kremasının yalancısını daha pratik olarak sizlerle hazırlayacağız üstelik bunu tek başına yiyebilir pasta içine krema olarak da kullanabilirsiniz.
- İlk evvel hazırlandığımız kremşantiyi buzdolabında dinlenmeye bırakıyoruz.
- Sonrasında bisküvileri ve kalıp çikolatayı ufak kesimler haline getiriyoruz, isteğe bağlı çikolatayı sütle de eritebilirsiniz.
- Dinlenen krem şantiye evvel ezdiğiniz yahut erittiğiniz çikolatayı isteğe bağlı kadayıfı ekledikten sonra düzgünce karıştırıyoruz.
- En sonunda ağır mousse kreması kıvamına gelene dek yavaş yavaş ufalanmış bisküvileri ek ederek karıştırıyoruz.
- İster benim üzere küçük kaselere doldurup bu halde de yiyebilir isterseniz de pastalara krema olarak kullanabilirsiniz.????afiyet olsun????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.