Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yakışıklı tatlı vs. olup kız bulamamak.

Yakışıklı tatlı vs. olup kız bulamamak.
0
175

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar ben Lise 1 Deyim
Etrafimda kız değil (ev bölgesi)
Ama okulda kız batmış
Azıcık sivri dilliyim Yani kızların önünü kapamaısnı ( gögüs kısmının düğmesini) vs isterim Birazcık ağır konusurum

Yakısıklı vve tatlı oldugum sölenir
Ama adam gibi bir kızla ilişkim değil bile )
Napmalıyım

Similar threads

SelamBılmem belkı lıse bana yaramadıLise ye gectıkden sonra kendımı tanıyamamaya basladım Ilk okulda kı ben gıtmısım yerıne ıcıne kabanık ve kızlarla konusamayan bı ben gelmısım gıbııydı Zaten gıttıgım lıse erkek lısesı olunca bu işin tuzu biberi olduLise hayatım her tarafında nerdeyse hıc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
arkadaşlar öncelikle merhaba ben yakışıklı okulda gayet popüler az kalsın bütürn kızlarla aram iyi olan bir lise öğrencisiyim şu belli başlı bir sürü kızla çıktım lakin geçen seneden bugüne kadar bir kızla çıkmadım ve acilen benzeri daha önce hiç tecrübem yokmuş gibi kendine güvenmeyen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
arkadaşlar ilk olarak merhaba ben yakışıklı okulda gayet popüler adeta bütürn kızlarla aram iyi olan bir lise öğrencisiyim şu esas bir sürü kızla çıktım lakin geçen seneden bugüne değin bir kızla çıkmadım ve acilen sözde daha önce hiç tecrübem yokmuş gibi kendine güvenmeyen heyecanlanan birisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
selamun aleyküm gençlik önceliklen başımdan geçen olaylan başlatmak isterim benim bir ilişkim mevcut iken bizim mahallede 2 yıldır tanıdıgım lakin 1 yıldır dostça bayağı dost oldugum bir kız bana msn de senden cok hoslanıyorum benimle çık çıkmazsan kendimi asarımda bu aşkı unutmam tarzındaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
KAYDA DEĞER NOT : Burda Yazılanlar Seçme Parça Malıntı Degildir Tümü Kendi Yazımımdır TATLIASKIM'a Yazdım Birincil Bu Konuyu Nickim DJ ANIL'dı Banlandım Daha Sonra Buraya Koydum Başka Sitelerde Gördükleriniz Benden (Ç)ALINTI'dır Ben Bildigim İncelik'leri Sölicem Arkadaslar Hiç Bi Yerden Özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt