Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Yahya Kemal Beyatlı Sozleri

Yahya Kemal Beyatlı Sozleri
0
92

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yahya Kemal Beyatlı Sozler

Yahya Kemal Beyatlı Guzel Sozleri

İnsan alemde hayal ettiği muddetce yaşar

Guclu olan, yenilmeyen yalnız azimdir

Olmek kaderde var, yaşayıp kohnemek hazin

Bir care yok mudur buna ya Rabbel alemin?

Siyasette, doğru her zaman biraz gec soylenir

Ankaranın en cok İstanbula donuş yolunu sevdim

Doktorlara sorarsanız karaciğer mukemmel, kalp mukemmel, bobrek mukemmel, tansiyon mukemmel! Yalnız ben berbat bir haldeyim

Bir genc icin, Hem şiir yazıyor, hem resim yapıyor; lakin acaba hangisini tercih etseydi? diye sormuşlar Yahya Kemal, Resmi tercih etsin! deyince, Ama siz daha resimlerini gormemişsiniz? demişler Yahya Kemal de Evet, resimlerini gormedim ama şiirlerini gordum demiş

Gayet cekingen, adeta korkak bir adam olan ve en basit şeyleri soylerken gizli bir eda alan Mehmet Ali Tevfik icin Yahya Kemal, Kızılcık receli yese bir ay onu sır diye soylemez!demişti

Yahya Kemal, İzmire, Bergamaya, Efese gidiyorum İsmail Habip varıp yazmadan evvel oraları bir goreyim! diyordu

imagesyahyakemalbeyatlisozleri5ad9528e8339a

Similar threads

Yahya Kemal Beyatlı Sözleri Yahya Kemal Beyatlı Sözler Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve Yahya Kemal Beyatlı sözleri isteyen bütün aradaşlar, bu yazımızda sizler için Yahya Kemal Beyatlı hoş sözleri sizlerle paylaşıyoruz 1549095920 1549095920...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Yahya Kemal Beyatlı'nın Yazıları Yahya Kemal Beyatlı Yazıları Hakkında Bilgi Yahya Kemal Beyatlı gercek adı Ahmed Agah doğum tarihi 2 Aralık 1884 doğum yeri uskup'dur Turk şair, yazar, siyasetci, diplomat Cumhuriyet donemi Turk şiirinin en buyuk temsilcilerinden birisidir Edebiyata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Yahya Kemal Beyatlı'nın Yazıları Yahya Kemal Beyatlı Yazıları Hakkında Data Yahya Kemal Beyatlı gerçek adı Ahmed Agah doğum tarihi 2 Aralık 1884 doğum yeri üsküp'dür Türk şair, yazan, siyasetçi, diplomat Cumhuriyet dönemi Türk şiirinin en büyük temsilcilerinden birisidir Edebiyata ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Yahya Kemal Beyatlı Acık Deniz Şiiri Yahya Kemal Beyatlı Acık Deniz Şiiri Sozu Balkan şehirlerinde gecerken cocukluğum; Her lahza bir alev gibi hasretti duyduğum Kalbimde vardı `Byron`u bedbaht eden melal Gezdim o yaşta dağları, hulyam icinde lal Aldım Rakofca kırlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Yahya Kemal Beyatlı Şiirleri Yahya Kemal Beyatlıya Ait Tum Şiirler RİNDLERİN AKŞAMI Donulmez akşamın ufkundayızVakit cok gec; Bu son fasıldır ey omrum nasıl gecersen gec! Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile, Avunmak istemeyiz oyle bir teselliyle Geniş kanatları boşlukta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,505Konular
982,658Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt