Yahya Kemal Beyatlı Sözleri Yahya Kemal Beyatlı Sözler Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler ve Yahya Kemal Beyatlı sözleri isteyen bütün aradaşlar, bu yazımızda sizler için Yahya Kemal Beyatlı hoş sözleri sizlerle paylaşıyoruz 1549095920 1549095920 yahyakemalbeyatlisozleri5c5553f494b32yahyakemalbeyatlisozleri5c5553f494b32 yahyakemalbeyatlisozleri5c5553f494b32 İnsan alemde hayal ettiği müddetçe yaşar Güçlü olan, yenilmeyen yalnız azimdir Vefat Etmek kaderde var, yaşayıp köhnemek dokunaklı Bir tedavi değil mudur buna ya Rabbe’l alemin? Siyasette, içten defalarca birazcık geç söylenir Ankara’nın en fazla İstanbul’a dönüş yolunu sevdim Doktorlara sorarsanız karaciğer , kalp mükemmel, böbrek , kan basıncı mükemmel! Yalnız ben berbat bir haldeyim Bir genç için, Ayrıca şiir yazıyor, keza fotoğraf yapıyor; lâkin acaba hangisini seçim etseydi? diye sormuşlar Yahya Kemal, Resmi seçim etsin! deyince, Ama siz daha resimlerini görmemişsiniz? demişler Yahya Kemal de Evet, resimlerini görmedim ama şiirlerini gördüm demiş Gayet çekingen, az kalsın korkak bir adam olan ve en basit şeyleri söylerken kuytu bir eda alan Mehmet Ali Tevfik için Yahya Kemal, Kızılcık reçeli yese bir ay onu giz diye söylemez!demişti Yahya Kemal, İzmir’e, Bergama’ya, Efes’e gidiyorum İsmail Habip varıp yazmadan evvel oraları bir göreyim! diyordu