Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

wolfteam error 131

wolfteam error 131
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
wolfteam error 131 cozumu
wolfteam error 131 hatası
wolfteam error 131 hatası yardım

imageswolfteamerror1315ad4650ed23ed
Bilindigi kadarıyla Hatası alabilirsiniz Cozumu olarak şu anda kesin bir sonuc yok fakat cozum icin aşağıdaki işlemleri deneyebilirsiniz
(Cozum 1)Guvenlik Duvarı Kapatma

Denetim MasasıGuvenlik Duvarı AyarlarıKapalıyı Secin
Bilgisayarınızı kapatıp acın ve tekrar deneyin

BaşlatTum ProgramlarDonatılarSistem AraclarıSistem Geri Yukleme
Buradan WolfTeamın duzgun calıştığı bir tarihe geri yukleme yapın

son olarak oyunu kaldırıp tekrar yukleyin

alıntı

Similar threads

wolfteam ic hata nedir Wolfteam error 131232 hatası, wolfteam Error 131232 hatası cozum, Error 131232 hatası yardım wolfteam error ic hata imageswolfteamichatasi5ae9026a711c8 Oyunu kaldırıp tekrar yukleyiniz, Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız Eğer bu cozum olmazsa DNS...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
wolfteam error 503 hatası cozumu yardım DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulun) Virus programınıza Wolfteam'i guvenli işaretleyin Bu işlemi başaramazsanız virus programınızı kapatınız Guvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek Wolfteam'i...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Error 131232 hatası wolfteam error ic hata Oyunu kaldırıp tekrar yukleyiniz, Sonra bilgisayarınızı yeniden başlatınız Eğer bu cozum olmazsa DNS ayarlarınızı otomatik olarak ayarlayıp, Modeminizi yeniden başlatınız Yinede hata alıyorsanız; problem Ekran Kartı ve DirectX...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
wolfteam iç kusur nedir Wolfteam error 131232 hatası, wolfteam Error 131232 hatası çözüm, Error 131232 hatası destek wolfteam error iç kusur Oyunu kaldırıp yeniden yükleyiniz, Daha Sonra bilgisayarınızı tekrar başlatınız Eğer bu çözüm olmazsa DNS ayarlarınızı otomatik olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
wolfteam error 262 hatası Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin Oyuna giremezseniz bir sonraki seceneğe geciniz • Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar acın • DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,556Konular
982,097Mesajlar
32,756Kullanıcılar
yasorektSon üye
Üst Alt