Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

will rock hile

will rock hile
0
238

Similar threads

Arkadaşlar Will Rock Hilesi Veya Trailer Arıyorum Nette Bir Çok Sitede Trailer Var 2530 kb lık rar dosyası halinde onları açıyorum run the game'ye tıklıyorum trainerden ama hata alıyorum ve işe yaramıyor çok acil lazım bu işi bilen varsa yardım edebilir mi
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Oscar gecesine damgasını vuran Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat yüzünden, komedyen Chris Rock'ın kardeşi Kenny Rock, Will Smith'i boks maçına davet etti. Bu yıl geçtiğimiz günlerde 94.'sü düzenlenen Oscar Ödülleri'nde Will Smith sunucu komedyan Chris Rock'a attığı tokatla geceye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
2022 Oscar Ödülleri sırasında tüm ödülleri gölgesinde bırakan tokat olayı gündeme bomba gibi düşmüştü. Aylar sonra bile konuşulmaya devam eden Chris Rock'ın Will Smith tarafından yediği tokat hakkında ilk kez açıklama geldi. Ünlü sunucu yaptığının kibar bir şaka olduğunu belirtti. 2022...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Oscar töreninde komedyen Chris Rock'a atmasıyla dünya gündemini çalkalayan ünlü aktör Will Smith, şoke eden bir cezayla karşı karşıya kaldı. Ünlü aktör attığı tokadın bedelini, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Oscar töreninde komedyen Chris Rock'a atmasıyla dünya gündemini çalkalayan ünlü aktör Will Smith, şoke eden bir cezayla karşı karşıya kaldı. Ünlü aktör attığı tokadın bedelini, 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men edilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,654Mesajlar
33,044Kullanıcılar
Mahmut343Son üye
Üst Alt