Vichyssoise Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet pırasanın beyaz kısmı
- 1 adet patates
- 1 adet soğan
- Tavuksuyu
- Sarımsak
- 5 adet kereviz sapı
- 1 kutu krema
- Tuz karabiber sıvı yağ
- Tereyağ kırmızı toz biber
Vichyssoise Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yemeklik doğranmış soğanı yağlarla birlikde koyup kavuralım.
- Üzerine doğranmışlar patates ,sarımsak doğranmış pırasa kereviz sapı hepsini sırayla kavuralım. Kıvama nazaran suyunu ayarlayalım ve pişmeye bırakalım.
- Pişen çorbayı blendırdan geçirip tekrar ocağa koyalım.
- Üzeri için gerekli materyalleri tavaya tereyağ koyup biberi ek edip azıcık kızartıp çorbaya dökelim. Afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.